28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@harunb Hocam sınavda hiçbir şey net değildi ki maalesef. Bilgiler bile güncel değildi. Halihazırda plan bütçe komisyonu sayısı kanunda yazmıyor. Eski usülden devamdır diye düşünüyorum. Sorunun başında bütçe Meclis genel kurulunda kaç gün görüşülür diye soruyordu devamında da plan bütçe komisyonu kaç kişidir diyordu.
-
@hak-111111 hukuk muhasebe 30ustu iktisat 25civarı gk 20falan hocam ing yok benim
-
@nairu hocam banka muhasebesi ve banka hukukunu da yapabildiniz mi ?
30 üstü beklediğiniz için sordum hukuk ve muhasebede 8'er sorusu vardı bunların -
@frida_olmak aynen soru diyorduki düzenleme tarihi yada vade miydi emin değilim eksiktir. Poliçe/senet ne olur ? işte orda vade mi eksikti düzenleme tarihi mi
-
@tas34 hocam hukuk soruları aynı değil miydi herkes icin
-
@tas34 Düzenleme tarihi eksik olsa geçersiz olur. Soruda istenen vadedir bence mantıklı olan o.
-
@nairu hocam boyle gelirse sizin içerde olma şansınız çok yüksek
-
Muhasebede bir soru vardı finansal durum tablosu ile ilgili ifadelerden hangisi yanlıştır diyordu? Muhasebeye giren arkadaşlar bir fikriniz var mı bu sorunun cevabı ile ilgili
-
@hak-111111, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Muhasebede bir soru vardı finansal durum tablosu ile ilgili ifadelerden hangisi yanlıştır diyordu? Muhasebeye giren arkadaşlar bir fikriniz var mı bu sorunun cevabı ile ilgili
Finansal tabloların amacı gibi bir şeydi sanki. Şıklarda devletle ilgili bir şık vardı. Onu yaptım.
-
@hak-111111 aynıydı herkes için ben yanlış hatırlıyorum
-
@muhalba hocam nakit akışı diye bir şık vardı bende onu isaretledim galiba
-
Geçen sene ne kadar sürede açıklanmıştı
-
uzman yardımcılığı için ne zaman aramaya başlarlar?
-
@hak-111111, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@harunb nasıldı hocam sınavın
@hak-111111 Genel yetenek bölümü hariç iyi geçti ama bakalım. Sizin nasıl geçti hocam? Sorular bir değişikti @mbguy hocamın dediği gibi çok belirsiz soru vardı.
-
@tas34 şimdi ben maliye secenlerden ve kitapçık 2 yi cozenlerdenim ve soyle bir soru vardı yanlış hatırlamıyorsam :bonoda diğer şartlar mevcut ve vade yoksa o bono ne olur ?
Önce geçersiz dedim fakat zorunlu sartlarda vade olmadığı için mecburen görüldüğünde ödenir diye soruyu attım
Bahsettiğiniz soru buysa cevap aşağıdaki gibi olmalı
Policeden düzenleme yerinden vs bahsedenler var sorularda farklı olabilir siklarida .TTK 777.maddesi '' vadesi gösterilmemiş bir bono görüldüğünde ödenmesi şart bir bonodur'' demektedir. Yine TTK 704.maddesinde '' görüldüğünde ödenecek bononun tanzim tarihinden itibaren 1 yıl içinde ödenmek üzere ibrazı zorunludur '' demektedir.
-
@harunb vala hocam gy 20 yapabilir miyim supheli hukuk 30 yakın gelir diye düşünüyorum muhasebe 20 üstü iktisat 20 üstü olabilir benim fazla ümidim yok açıkçası hocam
-
@kadr aynen hocam cevap görüldüğünde ödenecek olacak galiba
-
@kadr, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@tas34 şimdi ben maliye secenlerden ve kitapçık 2 yi cozenlerdenim ve soyle bir soru vardı yanlış hatırlamıyorsam :bonoda diğer şartlar mevcut ve vade yoksa o bono ne olur ?
Önce geçersiz dedim fakat zorunlu sartlarda vade olmadığı için mecburen görüldüğünde ödenir diye soruyu attım
Bahsettiğiniz soru buysa cevap aşağıdaki gibi olmalı
Policeden düzenleme yerinden vs bahsedenler var sorularda farklı olabilir siklarida .TTK 777.maddesi '' vadesi gösterilmemiş bir bono görüldüğünde ödenmesi şart bir bonodur'' demektedir. Yine TTK 704.maddesinde '' görüldüğünde ödenecek bononun tanzim tarihinden itibaren 1 yıl içinde ödenmek üzere ibrazı zorunludur '' demektedir.
CEVAP görüldüğünde ödenecek olacak. Ben muhasebe seçenlerdenim A sikkiydi hatta.
-
@muhalba aynen hocam hukukta sende mi çok a şıkkı isaretledin
-
@hak-111111 geçen sene 2 hafta sonra sonuçlar mail olarak gelmişti hocam