28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@mrvblkk hocam soru başı 0,625 puan ingilizce dahil degil ortalamaya
-
0,625 sayısı benim yoldaşım oldu resmen şurdan şu gelse burdan da şu kadar doğru yapsam diye diye topla çıkar çarp yoruldum :))))
-
@misiko baya temiz delirdik
-
@ozge17 anladım böyle bir şey daha önce hiç duymamıştım
-
@mrvblkk, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@muhalba başarılı olanlar maille bilgilendirilecek yazıyodu sanki? Asıl peşine düşmek mantıklı
Sözlü sınav tarihi, sınava katılmaya hak kazanan adayların e-posta adreslerine gönderilecek
tebligat ile bildirilecektir. (Sınava giren diğer adaylara ise başvuru formunda belirttikleri e-
posta adreslerine sınav sonuçları gönderilecektir.) -
@blacklist sinava girerken yazılı tarihe kadar tecilli olmak diyor.Illaki bu durum olacak belli bir sey yani banka tecil ediyor diye biliyorum
-
@ryan ben de böyle duymuştum, mulakat asamalarinda bir sorun olur mu diye merak ediyorum mail mi atsam acaba?
-
@emekemek ararsan belki yardımcı olabilirler hocam
-
Arkadaslar bu puanlama islemi her alan icin ve her soru icin ayni katsayi mi.
-
@öznurup evet İngilizce yok
-
Mülakata girmeye hak kazanan arkadaşlar yaptığınız soruları hatırlıyorsanız paylaşırmışsınız
-
Face banka sınavlarına hazırlık grubunda biri yorum yapmış vakif uzmanlık 20 25 arası diyor bu kadar az olabilir mi
-
@ozge17 birileri her zaman olur moral bozmak için ne o vakıf ceosu mu?? bankacılık küresel bir yapı taşıdır ülke ekonomisi ne kadar kötü olursa olsun ülkelerin ilk kurtardıkları kurumlardır onun için moralinizi bozmayın
-
@ozge17, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Face banka sınavlarına hazırlık grubunda biri yorum yapmış vakif uzmanlık 20 25 arası diyor bu kadar az olabilir mi
Dguy ve guy kazanıp istifa etcek kişi sayısı 20yi geçer en az çok saçma olmuş
-
20 kişi de çok az sayıyı görünce şaşırdım inşallah iyi alim olur
-
@ozge17 en az 200 olduğunu biliyorum guy dguy ile ayrılanlar hariç
-
@marsiyal, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@ozge17 en az 200 olduğunu biliyorum guy dguy ile ayrılanlar hariç
Dguy ve guy kazanip istifa edecek uzman yardımcıları var.
Vakıfbank sınavından iyi puan alıp dguy ve guy u kazanan var ve gelen teklife hayır diyecek çoğu. -
@muhalba evet hocam ha belki çok alım olmaz ama 20 25 kişide şaka gibi yani
-
Suan vakıfta çalışan arkadasım gözle görülür acık var dedi İstanbul’da ki bu genel merkez icin bunun şubesi var ve guy dguy dan dolayı bosalcak daha alım yüksek olur 20-25 olmaz diye düşünüyorum
-
@marsiyal İstanbul için mi hocam?