28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@errayn, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@muhalba hocam muhasebe bizi harcayacak sanırım
Nihal'i harcayacaklar matmazel.
-
@suigeneris1876, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@muhalba hocam muf.icin yazar o basarisiz..bence cagrilirsiniz
G. Yetenek geçememişim hocam
-
Istanbul sectim diyenler neyi istanbul sectiler?Ikametgah sadece kayitli olunan yerlesim yeri degil mi?
-
banada 64 puan geldi ama ikametgahım ankara hukuktan 25 çıkarmışım daha yüksek bekliyordum son durum başarısız yazıyor acaba ik yı arayıp sorsam uzmanlık şamsım yok mu ankara yazmıştım bilseydim istanbul yazardım arda da tanıdıklarımız vardı
-
@mrvblkk anlıyorum hocam başka bir arkadaşım 35 almış mesela onun bile şansı var demek mi oluyor yani
-
@muhalba hocam zaten uzm yardm icin alan onemli..
-
@samettin ankarada da alım oluyor hocam.
-
@akalender154 tam puanınız nedir hocam genel ortalama baaşrısız demek müfettişlik yardımcılığına hak kazanamadınız demek
-
@samettin son durum değil hocam uzmanlık için Genel ortalama başarılı yazması lazım
-
@muhalba :)) hayırlısı olsun hocam bu alanla kpss sağlam sıralama almadıysanız bu sene girecekseniz alırsınız
-
@suigeneris1876 bende anlamadım bunu. Şehir tercihi nerde yapılıyodu?
-
@müzdarip93 45 hocam arkadaşımında 35 hiç şans yok mu demek uzman yardımcılığı veya iç kontrolörlük için
-
@errayn, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@muhalba :)) hayırlısı olsun hocam bu alanla kpss sağlam sıralama almadıysanız bu sene girecekseniz alırsınız
2018 puanım varda bir işe yaradığını göremedik henüz hocam :)))
-
Sehir tericihi falan yoktu ki...istanbul ikametgahli olmasi lazim..sirf sinav icin ikm.aldirani da banka saf degilse ayirt eder..
-
Yahu niye boyle yapiyorlar?Elimizd pimi cekilmis bombayi verip gittiler..saka gibi
-
bana hala mail gelmedi
mail gelmeyen var mı ? -
E harfine mail gelen var mı?
-
@muhalba haziranda guy gelecek dedi hoca ama 1000 kişilik dedi umarım orayı kazanırsınız
-
@ismail58 bana da gelmedi
-
Uzmanlık için arandım