28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
gece atmışlar demek, anladım arkadaşlar
-
@modigliani-0 geçen sene bana cuma akşam 9da attılar. Haftasonu araya girdi. Bence bugün gelicek
-
@mrvblkk inşallah hocam, sağolun.
-
@öznurup evet hocam
-
Arkadaşlar bugüne yetiştirilmeye çalışılıyor ayrıca ik dan değil teftiş gönderecek bizzat sonuçları.
-
@friedman98 kazanamayanlar dahil mi
-
@friedman98 hocam vakıfta mı çalısıyorsunuz bankanın bu yıl personel ihtiyacı ne durumda biliyor musunuz
-
@friedman98 hocam peki alınacak uzman sayısı hakkında bilginiz var mı,ya da alinicakmi tabi bir de böyle bir durum var
-
@friedman98 Bugüne yetiştirmeye çalıştıklarını nasıl öğrendiniz hocam?
-
Mektup yollasalar daha erken gelirdi
-
@frida_olmak asfasjklfklaskljf
-
@hmnhpsi123 60 la istanbul için çağrıldı 48 puanla da arkadaşım çağrıldı dedi. 71 le de ankaraya bi arkadaşı çağrılmış
-
@fatos teşekkürler ederim.
Ben mühendislik alanından girdim uzmanlık için çağırıyorlar mı acaba bizide merak ettim şimdi -
@hmnhpsi123 rica ederim hocam mühendis için bi bilgim yok malesef
-
arkadaşlar az önce İK ile görüstüm sonuç maillerini atabilmeleri için teftiş kurulundan onlara gönderilmesini bekliyorlarmış uzman yardımcılı için de sonuçlar bize geldikten sonra belli bir baraj belirlenecek puanınıza göre de davet alacaksınız dedi görüştüğüm kişi bilginiz olsun
-
@ekremkarakoc1 Teşekkür ederiz hocam umarım en kısa zamanda sonuçlarla beraber uzman yrd. çağırmalar başlar
-
@f-hayek rica ederim , sınav sonuçları için aradığımda da üniversiteden sonuçları bekliyoruz diyip aynı gün iki saat sonra açıklamışlardı yine 2 saat sonra mail gelebilir yani vakıf biraz farklı çalışıyor anladığım kadarıyla
-
Arkadaşlar uzmanlıktan hariç şube için de çağırma durumları oluyor mu?Tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
-
@ekremkarakoc1 gene ikametgaha goremi davet olacak bu kesin mi hocam bu konuda bı bilginiz var mi
-
@nairu malesef bu konuda bilgim yok isterseniz vakıfbank genel müdürlüğü arayın direkt İK ya bağlamıyorlar santral ne görüseceğinizi soruyor sonra sizi hatta bekletip isminizle birlikte İK ya haber veriyor içeriden onaylanırsa bağlıyorlar ama bağlanamasanız bile santrale bilgi verirler belki davetin ikametgahla alakası olup olmadığını