28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Banka sınavlarının matematik içeriği farklı oluyor.Kaynak önerisi olan var mı?
-
Geçen yıl bütün derslerden barajı geçene(ingilizce de dahil) puanı 60 olan herkes çagrıldı mı? Butun alanları geçmek yeterli mi yoksa baraj yüksek mi kapattı?
-
@andone hocam ben de kamudayım, iç kontrolörlük için çalışmayı düşünüyordum. tüm yönleriyle değerlendirir misiniz ?
-
Toplamda gecen sene kac kisi alindi anladigim kadariyla ilanda 100 mufettis diyor ama uzman yar. Kont. Derken toplam sayi daha mi yuksek olur
-
@xxx geçen sene 17 kişi alındı müfettiş olarak. 100 kişi alınacağını hiç sanmam mülakata çağırılacak kişi sayısıdır o bence.
-
@müstatil hocam merkez uzmanlık müfettişlik kadrosunda değilseniz, kontrolörlük tercih edilebilir maddi olarak tam rakam veremesem de iyidir. Ama bankada çalışmak bence her türlü sıkıntıdır, yine de tabiki sizin tercihiniz
-
@andone taşra uzmanlık hocam. kpss'yi mi bekleyeyim yoksa bu sınava mı gireyim kararsız kaldım
-
@zelihacag peki diger uzman yardimciligi icin kontoronurluk icin kac kisi alindigini biliyor musunuz
-
@müstatil bence buna girin, kpssye de girin zaten süreçler uzun sürüyor seçmek yerine ikisine de girmenizi öneririm zor bi sınav değil alan açısından bu sınav zaten
-
20 tane müfettiş 300 tane uzman yardımcısı 10 tane iç kontrol alındı geçen sene bu sene uzman yardımcısı ihtiyacı genel müdürlükte yok denecek seviyede şubelerde ise varmış.
-
Alan soru sayıları kaç tane ilanda göremedim
-
@ücüncütekil 40 ar olur
-
@keynesinabv 300 uzman yardımcısı mı alındı gecen sene yoksa mülakata mı çağırıldı
-
@haldun alındı
-
@keynesinabv geçen sene mülakata girenlerdenim gün ve oturup hesapladığımızda 300 küsür kişi mülakata kalmıstu hocam
-
@müstatil bence buna da girin, kpssye de girin zaten süreçler uzun ve banka sınabındaki sorular kolay oluyor 2 sini de deneyin
-
@xxx maalesef.
-
Önceki alımda 80₺ diye hatırladım ücret, bu yıl ekonominin durumunu gözetmişler anlaşılan ama kimse buna değinmemiş mi yoksa ben mi göremedim :))
-
@kizilderili 50 liraydı yine
-
@keynesinabv bilgilerin yanlış dostum .