28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Herkes hemen hemen aynı puanları yapmış gibi değil mi sizce de
-
@eray0791 ben ilk defa sizden duyuyorum hocam.
-
@bynkeynes 52 ile 60 arası çok yığılma var gibi.Umarım kurum son zamanlarda atananları dikkat alır da daha çok kişiyi çağırır.Özellikle atanan arkadaşlarımızın kuruma bu durumlarını belirtirse çok iyi olur.
-
@eomer umurlarında bile olmaz
-
Ortalama Puan Durumu tam olarak ne anlama geliyor?
-
Kontrolörlük guydan iyi mi?
-
@emilsax bende bilmiyodum ama gy önemi yüksekmiş konunun ilk sayfalarında bi arkadaş ik dan böyle duyduğunu söylemişti sonra banada mantıklı geldi 58 alana teklif gelmiyor 48 geliyor bu mantıkla
-
@economister Hocam aydın için geçen sene en son kaç puanla davet alındı peki mülakat için. Haberiniz olmuştur belki.
-
@eray0791, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@emilsax bende bilmiyodum ama gy önemi yüksekmiş konunun ilk sayfalarında bi arkadaş ik dan böyle duyduğunu söylemişti sonra banada mantıklı geldi 58 alana teklif gelmiyor 48 geliyor bu mantıkla
G. Yetenek + 3 alan toplamı / 4 = çıkan sonucu 2.5 ile çarparsaniz puanıniz çıkıyor zaten.
Veya 4 dersin toplam doğrusu x 0.625= yine aynı sonuç çıkar. -
@sinem, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@economister Hocam aydın için geçen sene en son kaç puanla davet alındı peki mülakat için. Haberiniz olmuştur belki.
inanın hiç haberim yok, aydından davet alan olup olmadığını bile bilmiyorum ne yazıkki
-
@muhalba, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@eray0791, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
G. Yetenek + 3 alan toplamı / 4 = çıkan sonucu 2.5 ile çarparsaniz puanıniz çıkıyor zaten.
Veya 4 dersin toplam doğrusu x 0.625= yine aynı sonuç çıkar.Ortalama puanımiz hesaplanırken ingilizce sayılmamış kesinlikle.
Belliki teklifler için en öncelik puan. Sonra ise ikametgah... -
İZMİR
Gy 20
İngilizce 12
İktisat 25
Hukuk 19
Muhasebe 28
Ortalama puan 57.5izmirden başka giren var mı?
-
arkadaşlar forumda anket yapılabiliyor mu puanlar için anket gibi bişey yapsak en azından veri olurdu
-
@muhalba
(GY + (i +h+m)/3) / 2 çıkan sonuç sınav doğru ortalaman 40 üzerinden -
gy 22
hukuk 23
iktisat 31
muhasebe 25
ortalama puan 63
Vakıfbank genel müdürlüğü Ümraniye'deymiş, Kağıthane'de gm temsilciliği varmış. Kağıthane'de çalışan uzman yardımcısı var mıdır acaba? -
Önce ki sayfalarda bir arkadaş mail geldikten 2 gün sonra aradıklarını belirtmiş geçen sene için fakat müfettişlik için mi yoksa uzmanlık için mi belirtmemiş, geçen seneden tecrübeli arkadaşlar ortalama kaç gün içerisinde arandıklarını belirtirse biz de telefonumuzu sesliye alalım kaçırmayalım.
-
Beyler Bursa'dan var mı kimse burada ?
-
Arkadaşlar vakıfbank servis görevlisini nasıl alıyor?
-
Forumda hic bilgisayar mühendisi olarak giren yok mu? Kaç puan aldınız?
-
@adam-keeynes Var hocam