28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@hayat1024 benim 63 hocam malatya
-
@adam-keeynes çok memnun olurum genel müdürlükte çalışan arkadaşınıza maaş, çalışma temposunu, kaç puanla giriliyor sorabilir misiniz. İnternette araştırdım ama bir bilgiye rastlayamadım belki içeriden birisi net bilgi verebilir. Şimdiden çok teşekkurler.
-
@themaverick hocam sizin ikametgah neresiydi
-
Uzmanlık için neye göre çağırılıyor?
-
@sinem merhaba. İkametgah Ankara.
-
@keynesinabv hocam çift ler ve temettulerle 6500 e yakın olur diyen bir arkadaş vardı ama sanırım doğru degil dediğinize göre
-
@hayat1024 puanınız kaç acaba
-
Genel yetenek:20
Hukuk:32
Ekonomi:28
Maliye:27
Ortalama: 66,875
Ankara ikamet ediyorum sizce aranır mıyım? -
Arkadaşlar mezun olduğunuz üniversitelerinde yazar mısınız
-
Arkadaşlar uzmanlık için ne zaman aramaya başlarlar bi bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar belki de bu yıl hiç kimse alınmayacak.Bankanın böyle bi ilanı olmadı sonuçta.Bence simdilik kimsenin beklentisi olmasın.Şu şehir kaçla kapatır filan soruları çok saçma.Ortada bir şey yok daha.
-
@cemresaygin bankanın zaten uzmanlık ilanı yok ne alıyorsa bu sınavdan alıyor internetten biraz araştırdığınızda gormiceksiniz
-
@ozge17 Belki bu yıl ihtiyac yok.Geçen yıl çok kişi alındı.Belki cok az kisi alınacak.Herkes aşırı beklenti içinde.
-
Ortalamam 64
Müfettişlikte sadece ingilizce barajını aşamadım
Vakıfbank’ın İK’dan mail geldi. Devam eden insan kaynakları süreciniz doğrultusunda kişilik envanteri uygulamasıyla alakalı 65 dakikalık bir test linki geldi başka alan var mı ?
Uzmanlık süreciyle alakalı olabilir mi süreç böyle mi başlıyor acaba -
@karagergedan Hocam.banada şimdi geldi çağrı merkezi vakıfa girmismiydiniz
-
@ozge17 hocam çağrı merkezi ile mi alakali
-
@karagergedan çağrı merkezi sınavıyla alakalı olabilir
-
@karagergedan grup mülakatı için davetle başlıyo hocam bu sene değişmediyse
-
@fatos bilmiyorum hocam.cagri yazmiyor mailde ama bence çağrıdır sonuçta uzmanlık için aranmadım durup dururken yazmazlar yukardaki arkadaş çağrı merkezine girmişse çağrı ile alakalıdır kendim dışında mail gelen bilmiyorum
-
Başka mail gelen varmı?