28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@cemresaygin, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@cornflakes Hukuktanda geçememişsiniz.Baraj 20 doğruydu alanlarda.
Baraj alan toplamı 60 doğru muydu yoksa her birinden en az 20 doğru muydu
-
@cemresaygin uzmanlıkta ders barajı yok ortalama puan önemli. Bankanın belirleyeceği baraj ne olursa ortalama puan onun üzerinde olduğunda başarılı sayılır. Ders barajları müfettişlik için geçerliydi.
-
@cornflakes hocam genel puanınız önemli sizin takılmayın hukukta 16 dogrunuz olduguna ihtiyac varsa aranırsınız
-
@marsiyal keşke ingilizcele doğrularda sayılsa o halde.Yüksek ingilizcelerimiz boşuna gidiyor genel yetenek yüzünden.
-
@ozge17 çok teşekkür ederim doğru bilgilendirmeniz için
-
@quesnay Vakıf katılımda sonucunuza dair mail aldınız mı
-
@cemresaygin yüksek ingilizce yapanları iç kontrolör olarak çağırdıkları söyleniyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum.
-
@karagergedan, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Ortalamam 64
Müfettişlikte sadece ingilizce barajını aşamadım
Vakıfbank’ın İK’dan mail geldi. Devam eden insan kaynakları süreciniz doğrultusunda kişilik envanteri uygulamasıyla alakalı 65 dakikalık bir test linki geldi başka alan var mı ?
Uzmanlık süreciyle alakalı olabilir mi süreç böyle mi başlıyor acabaİKdab mail çağrı merkezi içinmiş teyit edildi şuan başarılı adaylara mülakat öncesi tanımak için gönderiyorlar büyük ihtimalle
-
@muhalba alan toplam 60 doğru barajı vardı
-
@north-remembers, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@muhalba alan toplam 60 doğru barajı vardı
Üstte arkadaş açıklamış okumamışım müfettişlik içindi bunlar ortalama puana bakacak banka galiba
-
@cemresaygin hayir öyle bişey yok alan sınavında toplam %50 vardı arkadaş büyük ihtimalle çağırılır hem ing çok iyi bekle ve telefonunu açık tut aranabilirsin
-
@sandviçyiyenadam bir hafta içinde en geç geçen sene böyle olmuştı
-
@westworld yok abartı ilk sene olmaz üçüncü seneden Sonra rahat olur
-
sonuç mailime gönderildi. hukuk ve ingilizce'de 45 almışım ortalamam 70. uzmanlık olur diye düşünüyorum ama ne dersiniz olur mu?
-
@dzndr, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
sonuç mailime gönderildi. hukuk ve ingilizce'de 45 almışım ortalamam 70. uzmanlık olur diye düşünüyorum ama ne dersiniz olur mu?
Hangi il hocam
-
@muhalba istanbul
-
@dzndr baya yüksek ortalamanız hocam mutlaka aranırsınız bence
-
@pistov35 ben geçen yıl ingilizce de dahil barajı gecip sadece maliyeden barajı gecemedim ve cagrılmadım.70 ile çağrılmayan 55 ile çagrılan oldu.Şuan kimse net bisey diyemez.
-
@cemresaygin il neresi ?
-
@dzndr sen aranmazsan beni 55 ile ararlarsa girmicem soz