28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@cemresaygin haklısınız zaten olasılık ihtimalini katarak yazdım
-
@hmnhpsi123 bu yıl Istanbul yazdım ama herkes Istanbul yazmış.Alım olursa yüksek kapatacağını düşünüyorum.
-
@cemresaygin bnm arkadaslardan da var gecen yil giden 55 56 ile hayrlosi ama yuksek puanlari cagirmalilar yani benden once herkes bu kafada olsa zaten adalet olucak
-
@cemresaygin suan tek tesllim cagri merkezi maasi iyi bu issizlikte kucumsencek bisey degl uzmanliktan umudum yok benm de o kdar yuksek yapan bar beni napsn bilemiyrm kafamda deli sorular gece ruyalarda araniyrm surekli filan , bnm gbi dusunen hisseden ve emek veren herkese nasip etsn guzel yerlerde olmayi hak eden insanlardir boyle dusunenler
-
@dhdbsjdb Sınavda adalet olsa Ingilizcede hesaba katılır.Benim alan puanım çok yüksek degil ama Ingilizcem var.Adaletsizlik bence.
-
@cemresaygin evet ingilizce de kucumsenmemeli kesinlikle haklisiniz
-
@cemresaygin yalnız hatırlatayım İngilizce öğretmeni değil bankacı alınacak işe
-
@cemresaygin puanınız kaçtı hocam? Ingilizceniz iyise gözardı edilmez ama ing kadar alanda önemli
-
@fatos Puanım 55.Ingilizce 26dogru.Fakat gecen yıl ingilizcem 30du.Yine aranmadım.
-
Madem İngilizce çok iyi alandan yüzde 50 yaparak müfettiş olun madem çok zor değil alandan yüzde 50 yapmak.
-
@marsiyal Alanlardan yuzde 50 barajini gectim zaten.Genel yetenek olmadı.
-
Daha kimse aranmadan adaletsizlikten bahşedilmiş. Biraz sabredin arkadaşlar. 50 ile aranıp 70 ile aranmazsaniz burda tartışılır.
-
@cemresaygin bende de aynı sorun var alan başarılı Ingilizce 32 gy 23 puan 55 te kaldı
-
@korku25 Ziraat sınavında filan bu puanlar toplu hesaplanıyor.Ingilizce de hesaba katılmalıydı bence.Hayırlısı olsun herkes için.
-
Şuan bize düşen sabırla beklemek birazda allaha bırakmak kismetimizde varsa olacak inşallah aranmalar başlamadan bisey demek doğru olmuyo iyi düşünelim iyi olsun
-
@dhdbsjdb çağrı merkezine de alıyorlar mı bu sınavla
-
@fatos aynen oyle hocam
-
@ert1234 cagri merkezinin sinavi ayri yapildi hocam , ve baya kalablikti yani sinav , burdan alirlar mu bomiyrm ama gise icin filan araniyormus servis gorevlisi icin de araniyormus duyum bunlar tabi kesn bilgi degl
-
@ert1234 cagri merkezi kariyer. net ten cv birakiyrsn size sinav daveti yolluyorlar neye gore yolladklari belli degl tabi ben dort kere basvuru yaprm dorduncu de aradilar , dediler herhlde yeter artk yorulmasn
-
ortalama puan durumu neden varmış soran oldu mu hiç arayıp ? ben ulaşamadım