28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@ozge17 dogrudur hocam.bu yuzden bence puana cok takilmayalim.belirsiz bir surec ve gizlilik politikasi sebebiyle aciklamiyoruz dedikleri bir durum var.puanin kistas alindigi tek durumun ortalama basari durumunun basarili yazdigi ibareden ibaret oldugu kanisindayim
-
@ozge17 aöf mezunu arkadaş iç kontrolör oldu geçen sene. Dershaneden üst sınıfıtan..
-
@öznurup size katılıyorum hocam yoksa çagrılma puanları arasında bu kadar fark olmazdı tek kıstas puan değildir bir adayı sadece puana göre degerlendirmezler bencede
-
Mülakata giderken ikametgah belgesi isteniyor mu
-
Basvurudaki fotoğrafımıza bakıp bile çağırırlar bu gidişle neye bakıyorlar hala anlayamadık.
-
@takkurt bilgiler için teşekkürler hocam inşallah çağırırlar mülakata sonuçta ortalamamız başarılı yazıyor bakalım göreceğiz.
-
@takkurt konya mı hocam sizin
-
Bayramdan önce mi sonra mı çağırırlar acaba, hoş tabi çağıracaklarsa
-
@muhalba Baksınlar ya tam banka portföy temsilcisi gibi güzel foto attım etkisi olur mu ki
-
@north-remembers hakkımızda hayırlısı olsun diyip bekleyeceğiz bu saatten sonra hocam
-
@hak-111111 benim İstanbul hocam
-
Aranan oldu mu hiç?
-
@takkurt hocam iç kontrolör olan arkadaşlarının ingilizcesi nasıldı kaç net yapmışlardı biliyor musun
-
@blacklist sormadık hocam ya uzmanlık ya da iç kontrolörlük için İngilizce istemiyorlar diye
-
arkadaşlar hali hazırda bir bankada çalışıyorum. Şu karışıklığı gidermek istedim. İngilizcesi olanlar da olmayanlar da mülakat için davet alabilirler. Buradaki ayrım çalışabilecekleri bölümler arasında yapılır yani İngilizcesi olanlar daha ziyade Hazine, Uluslar arası Bankacılık gibi bölümlerde çalışabilirken diğer arkadaşlar da diğer GM birimlerinde veya şubelerde değerlendirilebilir. O yüzden İngilizcem yok çağrılır mıyım demenize gerek yok, tabiki çağrılabilirsiniz. Herkese kolaylıklar.
-
@blacklist iç kontrol için matematik belirleyici.35ustu yapanlar oncelikli
-
Ankara için şans nedir hiç mi çağrılma ihtimali yok
-
@ozge17 oda muamma geçen yıl mülkiye mezunu arkadaşımı almadılar ama kilis mezunu arkadaşımı aldılar
-
@nevsinmengü teşekkürler nevşin hanım.
-
@aliveli4441 bilmiyorum hocam fikir yürütüyorum çagrılma puanları arasında farklar var bazı şeyleride kıstas alıyorlardır tek tek sahıslar üzerinden değerlendirmek dogru değil