28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@müşrif puanınız kaç hocam
-
Benimde 64 geldi ama başka bir yer olduğu için teklif gelirse hakkımı kullanmayacağım birde bir arkadaşımın sınav sonucu eksik hesaplanmış gy de 9 doğru 0 yanlış yazıyor ama boş bırakmamış itirazı nereye ve nasıl yapıyoruz yardımcı olurmusunuz telefonlara ulaşılmıyor
-
Arkadaslar fikir yurutuyorum da.uzmanlik icin sizce ekonomi maliye mi kistas alinir.
-
@jan-vesely mail atabilirsiniz.bide Vakıfbank İçin ikametgahınız neresiydi
-
@vicirdik zaten o sürede 35 üstü yapan ender insan vardır hemen işe başlasın
-
@takkurt arkadaşlarınız hangi üniversite mezunuydu
-
@müfettiş biri Marmara da diğerini hatırlamıyorum
-
@seymaa 56.75 hocam
-
@öznurup Ekonomi çok değerlendirilebilecek bir oturum değildi sınav sorularına göre. Maliye de seçmeli dersti o yüzden pek kıstas alacaklarını zannetmiyorum.
-
@müşrif İstanbul olsaydı kesindi ama Ankara İçin zor gibi inşallah şanslı olursunuz ve çağrılırsınız
-
Arkadaslar 51.25 istanbul icin sansim var mi sizce
-
Arkadaşlar İstanbul için sınava giren kaç kişiyiz acaba bu forum da, gönderiyi beğenirseniz sayımızı bi görelim merak ediyorum
-
@atanacakgiller İstanbul için puanları da mı sıralasak
-
@north-remembers 15 -20 arası kontrolör alınacağını bildiğim için o nadir kişiler kontrolör olcaktir
-
genel müdürlükte çalışan arkadaşım aramalar bu hafta başlayabilir dedi.
-
bütün konuşmaları okudum 1 tane malatyadan sınava giren görmedim ya nasıl yüksek kapatıyor bu malatya her sınavda. Demekki kitaptan kafayı kaldırıp hiç buralara bakmıyorlar:)))
-
@sandviçyiyenadam Geçen seneki kadar çok muymuş alım hocam
-
@sandviçyiyenadam Öyleyse yarın belli olur aramaya başlarlar heralde aramazlarsa da bayram sonrasına kalır bence. Aranan olursa burdan yazalım arkadaşlar
-
https://youtu.be/W41kcES48rQ Gözlerinizi kapatıp şunu dinleyin
-
@ert1234 kardeşim sen bu başlığa troll olmak için mi geldin