@ozge17 taban 53 alınan tanıdığım var ama 51 e kadar düştü diye de duymuştum.bankanin belirlediği yeni personel sayisi ne olur bilmediğimiz için kesin bişey diyemem ama gecen seneki kadar alım yapılırsa 55aranir.kriz ortaminda dua edelim alımi azaltmasinlar
vicirdik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@suigeneris1876 geçen sene 300 -500civari alınmıştı yanlış hatırlamıyorsam hocam.kurum ozsermayeyi güçlendirmek için geri adım atiyor.20-25 uzman alinacagi konuşuluyor içerdeinsallah doğru degildir. Bizzat ik dan daha az alım yapilacagi bilgisi paylaşıldı bize. moralinizi kırmak istemem ama geçen yıla oranla 3500kisi daha fazla kişi sınava girdi.nerdeyse yüzde 50 başvuru artmis.bu kişiler ister istemez puan ortalamasına ciddi baskı yaratacak.3. yazdığınız ile ilgili olarak gecen yılda halkbank sınavıni kazanıp oraya gidenler ve mülakata gelmeyenler oldu.buyuk ihtimalle yarın yada haftaya cuma ogrenicez hep beraber bakalım Allah emek verenlerin yanında olsun
-
@north-remembers 15 -20 arası kontrolör alınacağını bildiğim için o nadir kişiler kontrolör olcaktir
-
@öznurup puan, askerlik tecil süresi ,ikamet, cinsiyet hepsi rol oynuyor
-
@suigeneris1876 zaten öyle hocam biz 4- 5kisi ikametgahimizi aldirdik İstanbul'a düşük puanlı olmamıza rağmen cagrildik. Oturma süresine bakmior
-
@ozge17 geçen seneye göre sınav süresi kısalığı için zorlanildi.matematik İngilizce ayrı ayrı süreye tabi tutulması. İngilizce deki süreyi millet matematikte kullandı İngilizce puanı dikkate alınmıyor çünkü.o yüzden matematik netleri geçen yil yüksekti.bu sene genel ortalama dusuk. ama geçen yıla bakış taban puanlar dusmez.cunku geçen yıla göre 3500kisi daha fazla sınava girdi.ayrica geçen yıla göre daha az alım olacak.benim tahminim İst için iyi ihtimal 55e kadar arayabilirler kötü ihtimal 60 taban çizgisi cekmeleri
-
@ozge17 sınav sonucunda yazandan mi bahsediyorsun. ortalama puan her zaman vardı.yukardan aşağı denetmen,uzman,memur olarak alım yapilior.denetmenlik için matematik alandan daha belirleyici.bide komisyondaki başkanın gözüne girebilmek onemli
-
@gaziibfli Sinav öncesi aldirmistim.kesin bişey diyemem hocam onu bilmiorm
vicirdik tarafından gönderilen son iletiler
-
@ELENDİNİZ genel müdürlük hocam.ist.
-
@buraq1306 teşekkürler hocam baş harf M telefonla arandim
-
@Marsiyal ben atandım az önce hocam
-
@handeeg 59 puan bende mail aldım hocam
-
@blueberry müfettişlik süreci sonlandıktan sonra denildi müdüre hocam
-
@ozge17 doğru söylüyorsunuz hocam ben birine yanlış bakmisim
-
@eray0791 aynen hocam alanda 15soru 3puan etkilemiş.gy de 11soru 8-9 puan etkilemiş.karsilastirmistim
-
@marsiyal saygı duyarım hocamda bilgi olarak sınava giren kişi sayısını verdim.sisteme giriş sağlayan teftis sistemden bakıp 10800kisi girmiş katılım baya yüksek dedi yüzüme. Başarılar diledi:) siz itibar etmeyebilirsiniz