28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@fatos hocam çağrı ile alakalıdır büyük ihtimal arkadaş yazaydı anlardık
-
Arkadaşlar genel müdürlükte ki arkadaşımla konustum alım yine varmış Türkiye geneli bayağı. Genel müdürlüktüde açık olduğunu söyledi. Bekleyeceğiz bakalım bundan sonra
-
@ozge17 olabilir hocam. bide ben şu konuya aciklik getiriyim bildiğim kadarıyla tabi üstatlar daha iyi bilgi verirler ama 3 senedir üst üste banka uzman yardımcısı teklifi vermiş istanbul da bu senede verecektir şayet guy dguy ya giden çok kişi var
-
@ozge17 Çağrı merkezi sınavına girmiştim bende dediğiniz gibi ilk öyle düşündüm en sonki yapılan çağrı merkezi sürecinden geçip çağrı merkezinde göreve başlayan arkadaşımla görüştüm işe başlamadan önce bu tarz bir kişilik testi yapılmamış. O yüzden uzmanlık süreciyle alakalı olması daha makul geldi
-
@karagergedan Hocam inşallah uzaklıktır da ben çağrı olduğunu düşünüyorum çağrı sınav sonuçları açıklanmadan kişilik envanteri gönderirler mi bilemiyorum bişeyde yazmiyor mailde su pozisyonda demiyor
-
@karagergedan Hocam faceden yazdım birileri mutlaka yazar bilgilendiririm
-
@ozge17 kisilik envanteri önce gönderilir zaten çagrı merkezidir o.Onu gecerseniz mülakata davet edilirsiniz.
-
@ozge17 Çağrı merkezinde işe başlayan arkadaşım 3-4 aydır çalışıyor yeni sayılır yani bir anda uygulama değiştireceklerini düşünmüyorum yapılsaydı ona da yapılırdı kişilik testi bizi tanıma üzerine bir test zaten karakter yapımızı analizlemeye çalışıyorlar
-
@karagergedan ikametgahiniz istanbul mu peki?
-
@ozge17 Direk çağrı merkezi üzerine sormuşsunuz gördüm şimdi
-
Teklif gelse çok daha yüksek puanlı arkadaşlar var onlara da gelir.Bence sadece bekleyin.
-
@cemresaygin hocam zaten kimse teklif geldi demiyor mailde içerikle alakalı bisey yok tartışılıyor
-
@elitnur Evet
-
@ozge17 bnde cagri merkezi sinavina girdim bana da mail geldi keske uzmanlik olsa valla ama degldir bence ik yi arasak mi
-
@dhdbsjdb yok hocam cagrıdır üçümüzde cagrıya girmişiz hepimizede gelmiş
-
Merhaba herkese,
Gy 20
İng 30
İkt 25
Hukuk 16
Maliye 21
Ort puan:54
Yalnızca GY barajını alamadım, uzmanlık ya da diğer birimler için şansım var mı? Sınava ilk kez giriyorum bir çok yorum okudum fakat kafamda netleşmedi. İkametgahım İzmir ama ben Ankarada çalışmak istiyorum mümkünse. -
@müfettiş 58.75 hocam şansım olur mu bilmiyorum
-
@insallaholacak benim istanbul ama çağırılcağımı düşünmüyorm nedense. Vakıf katılıma girmiştim ora için umutluyum
-
@cornflakes Hukuktanda geçememişsiniz.Baraj 20 doğruydu alanlarda.
-
@cemresaygin 3 adet baraj yok muydu? Gy barajı, ing barajı ve alan derslerinin ing hariç ortalamasının 50yi aşması barajı. Tek tek ders barajı yok.