28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@ozge17 hocam normal zaman da olsak bi nebze bu şekilde yorum yapabilirdik ama Ramazan ayı olması sebebiyle bi nebze işlerin yavaş ilerlemesini normal olarak görüyorum ben. Müfettişlik için de zaten ev ziyaretleri için aramaya başladılar diye biliyorum. Bence en geç Pazartesi’den sonra teklifler gelmeye başlar diye tahmin ediyorum
-
Ankara 63
-
Şuan da hiçbir çalışma yokmuş hiçbir liste yapılmamış bu saat itibariyle enerjinizi burda boşa harcamayin
-
@ad-bjk kimden duydunuz hocam, İk yı mı aradınız.
-
Her telefonum çaldığında irkiliyorum nabzım yükseliyor inşallah şu mübarek günlerde allah yardımcımız olsun hepimiz mülakata çağrılalım bol bol alım yapsınlar ve maaş kartlarına tez vakitte kavuşalım arkadaşlar.
-
Sınav ilanı gelmeden bir ay once aradığımda bana da kesinlikle sınav açmayacağız diyorlardı itibar etmeyiniz.
-
@ad-bjk napıyor insan kaynakları yatıyor mu yani 10 kişi bile alınacak olsa birşeyler yaparlar
-
@stradivarius ne guzel bir duadir aminnnnnnnnnnnnnnn
-
Yazdım buraya daha liste falan hazirlanmamis bı gelişme yok yani bu olmayacağı anlamına gelmez
-
Bence müfettişlik mülAkatlarından sonra arayacaklar
-
@ad-bjk kaynak ?
-
Böyle liste hazır değil vs laflarına itibar etmeyin boşuna. Herkes bol keseden sallıyor arkadaşlar
-
Ortalama puanlarimizi belirlemisler. İkametgahlarimiz belli. Eminim sistemlerinde puanlar sıraya göre gidiyordur. Liste vb hikaye. Sırayla ararlar kimi uygun görüyorlarsa.
-
Arkadaşlar şahsi tahminim bayramdan sonraya kalır bizim aramalar. Daha müfettişler var bizden önce. O mülakattan elenenler çağırılıyor ilk uzmanlığa sonra biz.
-
Arkadaslar simdi insan kaynaklarindan birisiyle gorustum Mufettislik alimindan daha sonra uzman yrd. Calismalarina basliyacaklarmis.Daha kimse aranmadi denildi bana
-
Benim anlamadığım ikametgah meselesi daha aramalar başlamadan profilimizdeki ikametgahı İstanbul diye degistirirsek mi şansımız artiyo yani çok mantıksız
-
@eliftobin ortalama bir süre verdiler mi hocam aramalara başlanması yönünde?
-
@eliftobin hocam telefon numarasını paylaşır mısınız
-
@takkurt yok hocam verilmedi ama ben takipte olucam bilgilendirme yaparim
-
Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun. Heyecanınızı anlıyorum ancak müfettişlik mülakatları dahi yapılmamışken uzmanlık için aramaları bu kadar erken beklemeyin, başka şeylere odaklanın. Sınav açıklanalı 5 gün oldu daha