28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Kurum ikametgah olayını araştırırsa İstanbul çok daha düşük kapatır.
-
Arkadaşlar biraz sakin olun
. Herkes neye göre alınıp alınmayacağını bilmiyor .
Her puanın alınma her puanın alınmama ihtimali var
. Giren kişi sayısı belli değil tercihler belli değil . Neye göre panik perişan oluyorsunuz vallahi anlamıyorum.
Bende sizler gibi ortalama bir puanla bekliyorum .
Sayfaya da yeni bir ciddi paylaşım vardır diye giriyorum ama cidden biraz sakin olun . Yazdıklarınız başkasını hayale kaptırırken bazısı gereksiz tribe sokuyor .
Ne gerek var
. Lütfen .
Kurum içinde çalışan arkadaş zaten süreçlere az buçuk hakimdir bırakında onların yazdıklarını görelim . Öyle konuşmalar geçince arada kaynıyorlar bizlerde göremiyoruz. Saygılar. -
Bende İstanbul 60.6
-
İstanbul yüksek kapatır diyosunuzda forumda 70 alan yok istanbulda
-
Arkadaşlar madem ikametgah bu kadar önemliydi-özellikle istanbul-sınav ilanında deseydi İstanbul dışı başvurmasın diye bizde başvurmazdık. İstanbul dışı yaşayan boşa mı girdi bu sınava. Bu ne saçma adaletsiz sistem.
-
@rintintin Hocam ben bunu bugün ik yı arayıp bildirdim. Kendi şehrimde alım yoksa ben şimdi istanbul için davet edilmeyecek miyim 63 puanla dedim. İl bazında sıralamalar dedi bilgi veremiyoruz şuan dediler
-
@sinem aşırı saçma hocam sizin ilinizde alım olmayacak belki ama istanbulda 50 puan alan çağırılacak. Burda anlatılanlara göre banka ikametgahtan başka bir şeye bakmıyor.
-
Bende öyle düşünüyorum bende aradım söyledim ayrıca başta bilseydim istanbulda çok tanıdığımız var bende orda bi adres verirdim gercekten adaletsiz yani bnce malum kurumlar ilan da cikarmiyor umitlenmistim acikcasi
-
@rintintin 02167242741 hocam yarın siz de arayın belki baskı olunca göz ardı etmezler en azından yüksek puanlıları. Şikayetimizi iletmenizi istiyoruz lütfen deseniz yeter. Hakkımızı arayalım
-
55 İstanbul
-
@sinem hocam ikametgahı ankara olanlar için de alım oluyor, diğer iller için de alım var yani.
-
Arkadaslar ankara disinda diger illerin de puanlari dusuk oluyor 51 ile nevsehirden 50 ile adanadan birsuru insan sinava cagirildi gecmis yillarda istanbulun bir tik daha dusuk kapatmasinin sebebi bankanin merkezinin istanbul olmasi biz sadece suna odaklanalim guy ve dguy kazanan arkadaslarimizin aranmalari takdirde mulakata girmeyi kabul etmemesine bu sekilde hepimizin sansi artacaktir.
-
@drottinea sadece istanbul varmış gibi bir intiba var. izmirde de bölge müdürlüğü var bankanın.
-
@sandviçyiyenadam hocam genel mudurluk haliyle daha fazla alim yapiyor ankarada da birimler var ama ihtiyaca gore cagirilma oldugu icin boyle seyler oluyor dedigim gibi onemli olan tek sey 1200 kisilik maliye bak. Alimini goz ardi etmemek ve atanan arkadaslarimizin banka teklifini reddetmesi
-
@drottinea hocam 1-2 ay fazladan maaş almak için kabul edeceklerini sanmıyorum. inşallah dguy-guy'a girenler burada mülakata gelmez.
-
@sandviçyiyenadam umalim oyle olsun sonuc hepimiz adina daha hayirli olur herkese basarilar dilerim
-
56,87 istanbul
-
@fatos 58.75 istanbul
-
İkametgaha fazla takılmayın arkadaşlar. Her ilin çok düşük kapattığı dönemler olmuş. Ayrıca banka üniversiteye de büyük önem veriyor anladığım kadarıyla.
-
@cemresaygin sabahtan beri moral bozmaya çalışmaktan başka hiçbir işe yaramıyorsunuz. Sustum sustum ama yeter artık. İnsanların zaten canı burnunda. Şu mübarek günlerde milletin moralini bozmak nerenize ne katıyor anlayamıyorum. Allah anlamayı da nasip etmesin zira sizin kadar kötü olmak istemem.