28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@öznurup Hocam yanlış bilgi vermeyeyim bilmiyorum bir daha mı belirlenecek kadın bunu söyledi sadece aklıma gelmedi ortalama puanı sormak keşke soraydım
-
@müzdarip93 belki de hocam kadınının dediği bu hocam bana
-
@ozge17 bu ortalama puan, sıralama puanları olabilir ihtiyaç doğrultusunda 2 kat çağırıyorlar mülakatlara belki onu mu demek istediler ki
-
@atanacakgiller konusulan bu hocam.gorulen şu ki puandan baska seyler de etkiliyor.cunku 60 alan aranmamis 50 alan aranmis.o durumda neye gore karar veriyorlar anlamis degilim
-
@öznurup ben de açıkcası sadece puana göre çağrıldığını düşünmüyorum
-
@öznurup puan + ikamet diye düşünüyorum ben
-
@atanacakgiller bilmiyorum hocam ya ort puanları kastetti yada ihtiyaca göre baraj puanı belirlenecek tekrar bilmiyorum hocam
-
teftiş süreci hemen bitmez ki, eğer onun bitmesini bekleyeceklerse. öyle birşey olacağını sanmıyorum.
-
@ozge17 bende arayıp sorsam diyorum ama farklı bir cevap vermezler. herhalde bayramdan sonraya bırakacaklar.
-
@sandviçyiyenadam hocam arayın ortalama puan durumunu falan sorun sizede baraj belirlenecek derlerse belirlenmemis miydi diye sorun benim aklıma gelmedi
-
Geçen sene benim arkadaşım puanı 67 ikametgah istanbul mailden 15 gün sonra aranmis
-
@fatos sizin ikametgah neresi?
-
Vakıfın da eğitimleri Ziraatinki gibi 3 ay mı oluyor bilginiz var mı?
-
Son 1 ay içerisinde açıklanmış olan Mülakat sonuçları Bddk +ilgöç +Guy +dguy bu sınava giren bir çok arkadaş eminim ki müfettişliğde girdi uzmanlık için teklif alacaklardır eğer bu arkadaşlar 657 yi bırakıp mülakata gelir kabul ederlerse gerçekten yazık hem girenlere engel hem bekleyenlere umarım reddederler gelmiyvem derler ve bekleyenlerin önü açılır puanlarda iyice düşer.
-
@kimsesizkms Olması gerekendir.
Eminim ve de tanıdıklarımdan biliyorum ki son atamada GUY olup da Vakıf'tan uzmanlık teklifi alacak arkadaşlar olacak umarım bu arkadaşlar bir iki ay fazladan maaş alabilir miyiz acaba kurnazlığı yapıp insanların gelecekleriyle oynamazlar. -
@underw zaten bayram sonrası guy'lar için süreç başlar. öyle yaparlarsa çok saçma olur.
-
@eliftobin ne zaman başlar aramalar?
-
@osmanozcan 1ay
-
@sandviçyiyenadam Sadece GUY'lar için değil tabi ki arkadaşın da bahsettiği alımı sonuçlanmış diğer ilanlar için de geçerli.
-
Bir iki ay fazladan maaş almak için kabul etmezler bence zira öyle bir durumda istifa ederlerse tüm eğitim masrafını ödemek zorunda kalırlar arkadaşlar