28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@modigliani-0, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@muhalba yüksekten kastınız nedir hocam ?
Kaç puandan yukarısı yüksek sizce ?
Ciddi soruyorum yanlış anlaşılmasınHocam önceki yıllarda 52 53 puana kadar mülakata davet alanlar olmuş. Bu sene bu sayfaya puanını yazan 50 kişi varsa 30 u 55+ onu demek istiyorum.
-
@sinem hocam bu sene ki sınavla geçen yılın sınavı zorluğu kolaylığı hakkında ne diyorlar
-
@sinem, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@muhalba Zaten forumda takılan insanlar biraz puanı iyi olup umutlu olan insanlar hocam. Ben de geçen sene girmedim sınava net bir şey söyleyemem ama özeldende yazıştığım bir çok arkadaş geçen senede girmişler fakat bu sene düşük almışlar. Geçen sene 62 alıp bu sene 60 almış. Geçen sene 58 alıp bu sene 55 almış falan
Geçen seneye göre sınav zormuş onda hemfikiriz. Hatta kpss ile alakası da yoktu sınavın. Benim örneğin kpss puanım 83 sınavdan 56 aldım. 2 Arkadaşımın kpss puanı 88 87. Onlar da 56 aldılar. Esas demek istediğim nokta forumda çok kişinin mülakata davet alması gerekir. Çünkü çoğu kişinin puanı yüksek.
-
Benim puanım 66 ama İstanbul da olmadığım için puan yanıyor, bu da saçma ama işte politika ne diyebiliriz
-
Bir de Muhasebe seçenlerin netleri daha düşük geldi bariz
-
@modigliani-0 hocam bu durumu değerlendirmeye alırlar mı ki sanmıyorum açıkçası onlar sonuca bakarlar ama
-
@ozge17 bence de önemsemezler hocam
-
arkadaşlar sınava kaç kişi katılmış geçen sene 7500 lerdeydi
-
@pistov35, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
arkadaşlar sınava kaç kişi katılmış geçen sene 7500 lerdeydi
10500 diye duydum
-
@modigliani-0 ikametgah neresi hocam
-
@pistov35 19 bin kişi diye duydum.
-
Ben geçen sene giren arkadaşıma netlerimi gönderdim o bu netlere puan az gelmiş dedi( puanım 59)
-
@feyzullaharik Kayseri hocam
-
@fatos puan hesaplama yöntemi geçen seneyle aynı. standart sapma falan da yok bildiğim kadarıyla
-
@ozge17 Geçen seneden daha zordu diyorlar hocam . Zaten geçen seneki aldıkları puanlarından düşük almışlar bu sene çoğu arkadaş. Hatta kpss puanları 80 üzeri olduğu halde 60 alan çok az kişi duydum. Ama sanki 60 üzeri anlara istanbulda çok fazla. Çünkü insanlar akıllılık yapıp istanbula ikametgah aldırmış falan. Bu sene istanbul geçen seneki kadar düşük kapatmaz kanısındayım. Çünkü işin ehli insanlar gözünü açmış istanbula uçmuş :))) tabi puanlarıda yüksek 65-70 arası puanlar çok duydum istanbulda. Hakkımızda hayırlısı.
-
@i̇khumuma hocam bana söyleneni söyledim ben hatta geçen sene de çok yüksek puanlar olmasına rağmen 50 lere kadar düştü dedi kendisi 67 ile elendi istanbul ikametgahli ama 56 ile arkadaşı ise başladı
-
Bu istanbul olayı bir önceki Guy alımı gibi herkesi yakacak bence 2 sene önceki Guy ilaninda en düşük istanbul kapatmıştı ondan sonraki Guy ilaninda akıllilarin hepsi tabi istanbulu yazdı en yüksek istanbul kapattı
-
@frank hocam bi okadar dguy güya giden var geçen sene şubat mart gibi aldı banka daha bu alımlar olmamıştı bunuda göz ardı etmemek lazım
-
@frank hocam bu arada istanbul benide yaktı bu sefer yakmasın üzülürüm
-
@fatos hocam inşallah yakmaz sizi ben sadece örnek verdim sanki istanbul a yığılma olmuş gibime geliyor