28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
İstanbula ikametgah aldırıp belirli bir puan alan 10-15 kişi bile çıkmaz. Eğer ikametgah bazlı alım olursa yine düşük kapatır
-
İkametgahı İzmir olan var mı?
-
@mzffrzyrk sen buralarda bekleme guy olacak
-
Gecen sene ptt alim yaptigi zaman ikamet ettigin yerde 1 sene oturma sarti olmasi gerekiyordu...banka ikametgaha bakarsa buna dikkat edecektir.. o zaman herkes gitsin istanbul a kayit yaptirsin..bi sacmalik var bu iste..
-
@modigliani-0 anladım hocam hayırlısı
-
@suigeneris1876 mantikli bir yaklasim hocam
-
Arkadaşlar aramalarla ilgili yeni bir gelişme var mı ?
-
@takkurt hayır hocam kimse aranmadı daha
-
@suigeneris1876 katılıyorum size.
-
@suigeneris1876 zaten öyle hocam biz 4- 5kisi ikametgahimizi aldirdik İstanbul'a düşük puanlı olmamıza rağmen cagrildik. Oturma süresine bakmior
-
@vicirdik yasal ikametgaha bakılıyor mu sizce yoksa beyanı mı esas alıyolarlar bu konuda bi fikriniz var mı?
-
@ozge17 geçen seneye göre sınav süresi kısalığı için zorlanildi.matematik İngilizce ayrı ayrı süreye tabi tutulması. İngilizce deki süreyi millet matematikte kullandı İngilizce puanı dikkate alınmıyor çünkü.o yüzden matematik netleri geçen yil yüksekti.bu sene genel ortalama dusuk. ama geçen yıla bakış taban puanlar dusmez.cunku geçen yıla göre 3500kisi daha fazla sınava girdi.ayrica geçen yıla göre daha az alım olacak.benim tahminim İst için iyi ihtimal 55e kadar arayabilirler kötü ihtimal 60 taban çizgisi cekmeleri
-
@vicirdik bu yıl kac kisi girdi sınava?
-
@gaziibfli mülakatta yasal iketgahta oturup oturmadigim soruldu. O yüzden cagrilanlari mernisten bakıyorlar.belki mülakat davetinde beyana bakabilirler ama alım aşamasında değerlendirilirken yasala baktıklarını dusunuyorum
-
@yorgun-kamucu 10800 geçen yıl 7500civari
-
@vicirdik hocam başka ikametgahtan istanbula çağırılma şansımız yok mu puan iyi olsa bile?
-
@vicirdik hocam gecen yılın taban puanı kaçtı bu yıl 55 ve yukarsının sansı yüksek diyebilir miyiz
-
@vicirdik bu yıl birde ortalama puan durumu var hocam bunun uzmanlık la bir alakası var mı
-
Benim puanım 59 valla 60 la kapatırsa vay halime
-
@rintintin var tabi hocam