28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@vicirdik Siz mülakat sürecinde mi aldırdınız ikametgahı yoksa henüz davet almadan mı? Bir kaç ay içinde İstanbul a yerleşme planım olduğu için İstanbul yazdım fakat ikametgahm farklı sırf bu yüzden çağrılmama ihtimalim var mı merak ediyorum.
-
@ozge17 sınav sonucunda yazandan mi bahsediyorsun. ortalama puan her zaman vardı.yukardan aşağı denetmen,uzman,memur olarak alım yapilior.denetmenlik için matematik alandan daha belirleyici.bide komisyondaki başkanın gözüne girebilmek onemli
-
@gaziibfli Sinav öncesi aldirmistim.kesin bişey diyemem hocam onu bilmiorm
-
@ozge17 taban 53 alınan tanıdığım var ama 51 e kadar düştü diye de duymuştum.bankanin belirlediği yeni personel sayisi ne olur bilmediğimiz için kesin bişey diyemem ama gecen seneki kadar alım yapılırsa 55aranir.kriz ortaminda dua edelim alımi azaltmasinlar
-
biz bir şeyler belirsiz diye kızıyorduk ama kralı buradaymış resmen..haksızlık etmişiz.
-
şu durumdan tek isteğim fazla uzamasın..inşallah öyle olur..aranan aransın aranmayan da yolun baksın..ne nerede belli değil.Allah sonumuzu hayır etsin.
-
@vicirdik benim puan 55 küsür şansıma inşallah daha düşük kapatır diyorum baraj 50 olur belki
-
@vicirdik inşallah hocam en azından hiç olmassa 55 kadar düşsün bir çok mülakat açıklandı bankadan gidenler kabul etmiyecekler inşallah fazlacadır
-
@suigeneris1876 evet hocam süreç bir an önce başlasın iyi veya kötü
-
Arayan varmı ikyı bu gün
-
@korku25 hocam darlamaya gerek yok bence pazartesi falan başlarlar zaten aramaya en yüksek puanlardan
-
Baraj yine 50 olur arkadaşlar. Yoksa boş yere ortalama puan belirleyip 50 üzerine başarılı demezler. Bunun analinizi yapıp alacakları personel sayısına göre bir baraj belirlenmiştir. Tabi kesin 50ye düşer gibi bir mantık çıkmaz buradan. Ama 50ye kadar kapıyı açık bırakmaları alacakları personel sayısının geçen seneki gibi çok olacağının bir işareti olarak görüyorum.
-
@blacklist hocam haklı olma ihtimaliniz var gecen yılın sonucu var elimde orda ortalama puan diye bişey yok mesala son durum var başarılı başarısız yazıyor son durum puanı var(oda gk+alan ort) umarım haklıda çıkarsınız
-
1-geçen sene sınav bu senekine nazaran kolaydı diyorlar ve buna rağmen 48 puan alan davet almış
2-bu sene sınav puanları biraz daha düşük..geçen sene arkadaşlar daha yüksek puan almışlar ki ben hiç sanmıyorum bu arkadaşlar 1 sene boş dursun
3-guy dguy..gibi sonuçlar açıklandı bankadan istifa eden ve bu mülakatlara girip kazanan arkadaşlarımız az da olsa kesin olmuştur...
4-burada şunu aldım şu kadar yaptım diyen arkadaşlarımızın istisnasız hepsi kamuya girmeyi kendine dert edinmiş çalışkan arkadaşlar..yani buradaki insanlar başarılı
bu sebeplerden ötürü düşük kapatma ihtimali var..bence..inşallah şu güzel günlerde hepimiz gireriz. -
@suigeneris1876 alandan iyi yapanları en geç ne zamana kadar çağırırlar sizce
-
@suigeneris1876 güzel yazmışsınız hocam
-
@gün hocam kim ne zaman cagrilir bilemeyiz..kimin cagrilacagini da bilemeyiz..gecen seneye dayanarak konusursak 1 haftada aranan da olmus 3 ayda arananda..
-
Mülakatlar toplu mu yapılıyor yoksa herkese ayrı bi tarih mi veriyor ?
-
@regresyon önce grup mülakatı sonra bire bir mülakat oluyor
-
@suigeneris1876 geçen sene 300 -500civari alınmıştı yanlış hatırlamıyorsam hocam.kurum ozsermayeyi güçlendirmek için geri adım atiyor.20-25 uzman alinacagi konuşuluyor içerdeinsallah doğru degildir. Bizzat ik dan daha az alım yapilacagi bilgisi paylaşıldı bize. moralinizi kırmak istemem ama geçen yıla oranla 3500kisi daha fazla kişi sınava girdi.nerdeyse yüzde 50 başvuru artmis.bu kişiler ister istemez puan ortalamasına ciddi baskı yaratacak.3. yazdığınız ile ilgili olarak gecen yılda halkbank sınavıni kazanıp oraya gidenler ve mülakata gelmeyenler oldu.buyuk ihtimalle yarın yada haftaya cuma ogrenicez hep beraber bakalım Allah emek verenlerin yanında olsun