28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@fatos evet kapalı durumda cep telefonu ve çantayla girmek serbest yazıyor, okudum.
-
@sandviçyiyenadam tamam hocam ben gormediniz sandım.
-
@muhalba hocam dsi misafirhanesi var kızılayda internetten bakabilirsiniz
-
Sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu?
-
Arkadaşlar daha önce konuşulmuştur belki affınıza sığınarak tekrar soruyorum. Bankacılığa ilişkin muhasebe nedir nereden çalışılır ve çok soru gelir mi?
-
Arkadaşlar matematikte 45 dk 40 soru yetiştirip çözebileniniz var mı acaba, ben çok problem yaşıyorum süre konusunda tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
-
@atanacakgiller, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar matematikte 45 dk 40 soru yetiştirip çözebileniniz var mı acaba, ben çok problem yaşıyorum süre konusunda tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
Nasıl tip sorular çıkacak acaba. Ben de çok merak ediyorum. -
Arkadaşlar. Bildiklerimi unuttum gibi geliyor bana. Sizede öyle geliyor mu, ne olacak böyle
-
ingilizceden hangi kelimeler çıkar acaba bide integralden zor sorarlar mı ki :S
-
Alan cok kasmanizi gerektiren bir sinav degil rahat olun.Bence oturun ingilizce gramer çalışın, sınavdan sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız
-
@sinavparambitti maliye için öyle demiyorlar hocam
-
Not only.. but also.. da integral ne alaka
-
@marsiyal mulkiyenin maliye anabilim dalindaki hocalar zor soruyorlardı simdi bogazici hazirliyor bence rahat olcak
-
@longtermjobless muhendisliklerde oluyor
-
@sinavparambitti Anladim hocam k.bakmayın genel yetenekten cekiniyorum açıkçası ales denemelerinde 40 soru geometriye kadar cozuyorum maksimum 22 23 doğru sizce yeter mi vbank icin
-
@longtermjobless açıkçası ingilizce ve genel yetenek sürelerini ayırmaları benim de gözümü korkuttu çünkü ingilizceden umudum yok genel yeteneğe yüklenirim demiştim. Zaman yönetimini çok iyi şekilde yapmamamız lazım "yös" tarzı sorular ağırlıklı olacaktır bence.
-
@north-remembers haklısınız hocam süre önemli 45 dk su gibi geciyor
-
@muhalba Kızılaya otobüs ve minibüsle 10 dk vakıflar genel müdürlüğünün Vakıf evi var yazın cıkıyor. Önceden arayıp rezervasyon yaptırın.
-
Saat 2'deki oturumda en erken kac gibi bırakırlar. Bilgisi olan var mı?
-
@okahraman07 2. oturum 160 dk hocam. Tek seferde yapılacak yüksek ihtimal, ayırmamışlar çünkü ilk oturum gibi 45+45dk olarak. En geç 5 gibi bırakırlar diye düşünüyorum