28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@marsiyal İstanbula yoğunlaşılırsa Ankara’da da şansımız olur diye umutlanmak istiyorumm. Hocam teşekkür ederim bu arada
-
@keynesinabv uzman yardımcılığı mı iç kontrolör mü hocam
-
@mülkiyeliii, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@marsiyal İstanbula yoğunlaşılırsa Ankara’da da şansımız olur diye umutlanmak istiyorumm. Hocam teşekkür ederim bu arada
Sınav merkezleri ankara istanbul olunca ordaki kişiler 50tl verip şanslarını denediler. Ancak başka illerdekiler 400 500tl masraf yapıp sınava geldiler. İstanbulda çok kişi sınava girse de şube çok olduğundan düşük kapatabiliyor. Bence en yüksek ankara kapatacaktir. (Tahmini konusuyorum)
-
@muhalba ANTALYA bizimdir BAŞGANN kapatacağız inşallah
-
Beyler
Gy: 25
Hukuk:17
İktisat: 33
Maliye:32
Ortalama 66,8İkametgah Ankara ama ben Genel Müdürlük istiyorum. Olur mu olmaz mı bilgi sahibi arkadaşlar ne der?
-
@muhalba hocam ben şeyi anlamadım uzman yardımcısı sadece genel merkezde çalışmıyor mu diğer şubelerdeki ihtiyaçla ne alakası var
-
@müfettiş 63 hocam ama ikamet malatya
-
@maxminuz şubelerde pazarlama ve satış uzman yardımcısı pozisyonuna da alım yapılabiliyor.
-
@muhalba tahmine gerek yok hocam benim olduğum yer klasik yüksek kapatır haberleşelim benim girdiğim yerde sınava girmeyin
-
GY:27
Hukuk:28
İktisat:28
Maliye:28
Ort. Puan :69.3
İkametgah:İzmirBaşka İzmir var mı ?
-
@aliveli4441 var hocam puan kaç
-
@sinem hocam puanınız kaç aydın için bakıyordum bende
-
Geçen sene Bursa ikametgahlı arkadaşım genel müdürlükte şuanda uzman olarak puanı da 53tü arkadaşlar. Çok fazla problem olacağını sanmıyorum ikametgahın şans işi olduğunu düşünüyorum açıkçası. Ona mesaj attım alımlarla ilgili bilgin var mı diye dönüş yaptığında paylaşıcam bende buradan
-
@frank 55
-
@frank sizin
-
@hayat1024, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@sinem hocam puanınız kaç aydın için bakıyordum bende
sizin kaç hocam
-
Arkadaşlar bişey sorucam neden kontrolörlük için bu kadar ilgi var sürekli otellerde ömür geçiriyorlar düzenli bi hayat yok elbette maaşları daha iyidir ama bizim bilemediğimiz başka avantajlarida mı var
-
@aliveli4441 57.5 hocam acaba kaç kişi antepten girdi
-
@frank inanın hiç bi fikrim yok
-
@aliveli4441 sizce Gaziantep için alım olur mu