28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@plausible istisnada vardı orda. Zaten istisnanın diğer adı müstesna yani mantıken ikiside eleniyor
-
@sinavparambitti belkide tek farklı şık odur diyede yapmış olabilirim
-
@aytsrk tavuk dönerle diğerinde yanlışlık vardı sanki ikisindede uygulayınca farklı çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam
-
@marsiyal elastik hocam
-
@sinavparambitti herhalde. Önce sorunun şıklarında olduğundan dolayı mantıklı gelmiştir.soruyu hatırladınız mı
-
@müfettiş hatırlamıyorum ama diğerleri hep aynı şeydi ikale o sorunun kesin cevabı
-
@sinavparambitti yada soru hatalıda olabilir bilmiyorum ikale tek farklı şeydi
-
@sinavparambitti bu farklı soruydu diğerinde muharra gibi şeyler vardı şıklarda
-
herneyse arkadaşlar benden size tavsiye boşa buraya soruların cevabını yazıp tartışmayın kafanızı yormayın canınızı sıkmayın bu sınav soruları bu kadar kalitesizken çok fazla bir alım beklemeyin milleti susturmak için ilana çıktılar,barajı geçseniz bile geçemeyeceksiniz neyse takmayın kafanızı üzmeyin kendinizi olan oldu biten bitti ama ben normalde tartışmayı çok seviyorum soruları fakat hayatımda ilk defa bu kadar berbat sorulara sahip bi sınava girdim,şekerbankın soruları bile daha güzeldi walla acaba iktisattan 20 doğruyu geçen kaç kişi çıkcak merak ediyorum çıksa bile çıkmıyacak bence
-
@sinavparambitti v yerine w yazmama laf eden olmaz o kelimeyi alışkanlık olarak kullanıyorum gereksiz yere o yüzden w ile yazdım ne olur olmaz boş yere tüketmeiym
-
- Büyük kredi
- Bankaların anonim şirket olma şartı
- Vadesiz mevduat/borçlu; kasa/alacaklı
- Refah artışı: tüketim artar
- Satış iskontosu indirilecek kdv/borçlu … kasa/borçlu; alıçlar/alacaklı
- Ödenmemiş sermaye/borçlu; sermaye/alacaklı ödenmemiş sermaye,hisse senedi ihraç ../alacaklı
-
Bu sınavın iktisat ve genel yeteneğini hazırlayanlar bu sınava giren binlerce insanla resmen dalga gecmistir.
-
@kuznets_12 yok kardeş tek bizle geçse iyi aselsanla bile dalga geçmiş herifler
-
@müfettiş sınavın en basit sorusunu kaçırdım heralde. Halbuki en emin olduğum soruydu
-
Vakıfbank İk ya mail mi atsak ki hep beraber soruların geçen seneye göre kalitesizliğini, daha kibarca anlatan bir dilde.. Bir işe yarar mı ki değerlendirmeleri açısından belki barajları aşağı çekerler falan bir umut
-
@atanacakgiller katılıyorum saçma soru sayısı cidden çok fazlaydı
-
- Nakit akışında özsermaye ile yabancı borçlanmalar: finansman faaliyetleri
- Edinilmiş mal: sosyal güvenlik ve sosyal yardımlar
- Evlenme: yansoy kayın
- Korkutma
- A ve b şıklarının ikisi de doğrudur
-
@müfettiş inelastikti bence arkadaşlar
-
@frida_olmak bende öyle hatırlıyorum ve emindim tekrar tekrar kontrol ettim bari emin olduklarımda hata yapmıyım diye zaten yarısını salladım
-
@atanacakgiller ben yarın vakıfbank ik yı arayacağım maliyede tvs maliye politikası dediniz bütçe diye hiçbir bilgi vermemişsiniz 9 soru resmen bütçeden çıktı çok büyük haksızlık oldu