28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@atanacakgiller çok saolasin hocam
-
Hocam sözleşmenin kurulmasinda objectif ve subjektif hükümlerin bulunması zorunlu mu yoksa sadece objectif unsur bulunması mı zorunlu böyle öncüllü bir soru vardı
-
@hak-111111 sadece objektif unsurlar
-
1.genel iflas yolu sorusunda hangisi yanlıştır diyordu- iflasta bütün itirazlar ATM ye yapılır diyordu bu yanlis şık dimi
2-hangisi şikayet konusu olamaz diyordu- buda döviz ile ödeme yapmış ama TL karşılığı yazmamış diye bir şık isaretledin
3-mal beyani sorusu icra-iflasta hangisi doğrudur diyordu, buda mal beyanı yapılmamış olsa bile icra dairesi haciz yapabilir diye bir şık isaretledim bu üç soru ile bilgisi olan var mı -
Geçen alımda İstanbul ikametgahlı uzman yardımcılığa kaç alan neti ile çağrıldı bilen var mı?
-
@eomer neti bilmiyorum da hocam benim arkadaş 51 ile mülakata kaldi
-
Mali rantabilite orani:0,33
Stoklar kaç günde devreder sorusunu:60 mi -
@hak-111111 mal beyanıyla ilgili soruya ben tüm mal ve haklarını bildirmelidir yazan bi şık vardı onu yaptım. Tümünü değil borcu kadarını bildirmesi yeterli diye biliyorum.
-
@marsiyal hocam ama hangisi doğrudur diyordu
-
@hak-111111 farklı sorular olabilir benim bahsettiğimde yanlışı soruyordu
-
@hak-111111 Sağlık olsun hocam, başka sınavda iyi yaparsınız inşallah.
-
Açıklanma tarihi belli değil dimi beyler
-
Aydından giren var mı sınava
-
Antalya var mı
-
@muhalba ben girdim hocam Antalya'dan
-
Daha önce aydın kaçla kapatmış bileniniz var mı
-
Bayanlar, baylar. Önceki yıllarda Samsun için uzman yardımcılığı teklifi kaç puan alanlara gitti, bilen ya da duyan var mı?
-
Mersinden veya Adanadan giren var mı?
-
@hak-111111 sözleşme kurulmasinda objektif ve subjektif esaslı unsurların birlikte bulunması gerekir.Bunlarin dışındaki esaslı unsurlar tali niteliktedir.Cevap bu şık olacaktı.
-
@hak-111111 mali rant 0.50 stok 60