28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@marsiyal ikiside gereklidir. Sadece objektif degil3
-
@sinavparambitti objektif unsurlar sözleşme kurulması için yeterlidir hocam. İyi araştırın.
-
@sinavparambitti yalnız 1 miydi o zmaan onculluydu de hocam bu soru
-
@sinavparambitti mali rantabiliteden emin misiniz hocam
-
@hak-111111 mali rantabilite oranı 0.33 dü hocam ben ondan eminim
-
@hak-111111 ya da cevabı 0.33 olan bir oran sorusu vardı ama eminim bir şeyi 0.33 yaptım oran sorularının hepsinden eminim bularak yaptım çünkü
-
@müzdarip93
Cari oran:3
Fin. Oran:1
Fin.kal.oran:0.5
Mali rantabilite:0.33
Alacak devir hızı:4
Stokta kalma:60 hocam soru sıralaması böyleydi hatta bende bunları isaretledim -
@müzdarip93 alacak devir hızı 4 müs ben onu 5 yapmıştım
-
@hak-111111 simdi oldu hocam aynen hatırladım hepsini ben de bunları işaretlemiştim.Hocam muhasebe de fvok ile ilgili bir soru vardı onun cevabını hatırlıyor musunuz?
-
@müzdarip93 yok hocam :)) peki büyük kredi ve dinamik analizi yaptın mı hiç
-
@hak-111111 evet cevaplar büyük kredi ve dinamikti bir de sanki analiz türlerinden değildi gibi bir soru vardı
-
@müzdarip93 olabilir hocam tam net hatırlamıyorum peki finansal durum tablosu ile ilgili hangisi yanlıştır sorusuna nakit akışı ile ilgili bir şık vardı ben onu yaptım sen naptın
-
@müzdarip93 birde özel maliyet cevabı varmış hatırlıyor musun bunun sorusunu kiralama falan mı diyordu
-
@hak-111111 sanırım kamu ile ilgili bir şık yaptım ama yanlış diye düşünüyorum onu hocam
-
@hak-111111 evet özel maliyet ile ilgili bir soru vardı, tahakuk vardı,endirect amortisman,gelecek aylara ait giderler ,gerçeğe uygun değer vardı sözel olarak hatırladığım
-
Kayseri'den giren var mı sınava
-
Arkadaşlar uzmanlıklarda geçen yıllarda min kaç puan ile alım yapıldı fikri olan var mı?
-
@yabgu ben de bunu İstanbul dışındaki iller için merak ediyorum kaç doğru ile mülakata çağırıldılar
-
@modigliani-0 evet o da önemli . İstanbul ve Ankara için puanların daha düşük olabilceği kanısındayım ..
-
Konya'nın 64 puanla kapattığını duymuştum geçen sene oda 103 doğru yapıyor bu sene belki bir ihtimal düşebilir