28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@yabgu 52 ile istanbulda mülakata kalan olmuş hocam
-
@hak-111111 bu sene neden düşsün hocam
-
@modigliani-0 geçen sene 3 arkadasimda mülakata gittiler zaten Konya'dan 6 kişi cagirmislardi 3 arkadasimda matematiği 30 üstü yaptılar peki hocam bu sene 30 üstü yapacaklar konya için ne kadar olur sence ayrıca geçen sene süreler bitisikti bu sene ayrı burdan pay bictim hocam
-
Arkadaşlar genel olarak mülakat Ankara da mı oluyor yoksa İstanbul ada mı çağırıyorlar
-
Arkadaşlar 60 puan barajı demiş banka uzmanlık için ama 52 ile bile çağrılan varsa tamamen şans olduğunu düşünüyorum. 60 küsurla çağırılmayan vardı İstanbul’da. Kriter sadece il değil bence. Neye baktıklarını anlayabilen yok. Tamamen şansınıza kalmış bence. Bu şans İstanbul’da daha yüksek tabi.
-
Ahali çağrılma durumu şöyle banka ihtiyaca göre kontenjan belirliyor bu kontenjan sayılari biz bilmiyoruz yanlıs hatırlamıyorsam 2 katını mülakata cağırıyor iller için başarının yanında ikametgah onemli bir kriter uzmanlıga cagrılırken kontenjan hangi ilde fazlaysa o ildeki arkadaslar daha sansli olacaktir, gecen sene istanbulda ihtiyaç en çok olduğu için en düşük İstanbul da kapattı.İstanbul 52 ile mulakata cagirirken Ankarada 75 alan cagrilmadi cunku ankarada belirledikleri kontenjan daha dusuktu.
-
@emilsax GUY ve DGUY'u kazanan uzman yardımcıları illaki olacaktır.Bu da daha çok kişinin çağrılacağını işarettir.Tabi bu sadece öngörü.
-
Kurumun neye hangi kritere göre çağırdığı belirsiz, geçen yıl İstanbul 67 ile cagrilmadim. 53 ile İç Kontrolorluge davet alan arkadaşım var. Bilin istedim
Umarım bu yıl böyle birşeyle karsilasan olmaz
-
@aristotales, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Kurumun neye hangi kritere göre çağırdığı belirsiz, geçen yıl İstanbul 67 ile cagrilmadim. 53 ile İç Kontrolorluge davet alan arkadaşım var. Bilin istedim
Umarım bu yıl böyle birşeyle karsilasan olmaz
Bu çok ilginç...
-
@hak-111111 hocam genel olarak aynı şeyleri işaretlemişsiz ama stokta kalma süresi benim aklımda 100/30+20=4 olarak kaldı yani 360/4 den 90 olması gerek diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam stmm vardı ve oda 100 dü 60 çıkması için 150 olması lazım 150 olan 2017 yılıydı
-
@aristotales acaba İngilizceyi mi baz alıyorlar ? Çok emin olmamakla beraber galiba İngilizcenin puana bi katkısı yok. Sadece barajı geçme şartı var.
-
Geçen sene konyanın yılıydı herhalde en çok çağrılan kişiyi Konya'dan duydum İstanbul dışında
-
@errayn stmm 150 idi hocam 150/30+20 stok devir hızı 6 idi stokta kalma süresi 360/6 60 buldum hocam
-
@eomer hocam ama guy ve dguy un açıklanması lazım eğer vakıftan önce aciklanirsa vakıf bunu göze alıp daha fazla çağırabilir insallahta öle olur
-
Hocam matematikten baraj altı kalanin artık sansi kalmıyor mu
-
@hayat999 Sinav klavuzuna göre: ingilizcenin siralamaya etkisi yok. Sadece barajı var. Siralama gy ve alanin ortalamasina göre yapilicak
-
@hak-111111 demekki ben sınavda yanılgıya düştüm çünkü 100k/30k yaptım 360/10/3=108 çıkıyordu ben yüksek ihtimalle 2017 yılındakine takıldım kaldım bende tam ters hatırlıyorum çünkü hatta stmmden çılgınlık yapıp yurtiçi satış brüt karı felan bulmaya çalıştım baktım süre çok hayırlısı olsun şimdilik 2 hata kesin var 25-28 civarı yeterli olur mu dersiniz hukukta 25-27 arası gelir iktisat tahminimce 20-22 civarı gelecek gibi
-
@errayn hocam hangi şehir vala matematikte 20 üssü olursa neden olmasın hocam inşallah hakkında hayırlısı olur hepimizin
-
Anladığım kadarıyla bir şehirde ihtiyaç yoksa 90 da alsan faydasız, liyakat out
-
@hak-111111 Ankara hocam benim matta 30 tane bilerek yapmıştım ama kesin 2 hatam var 10 da salladım artık ne tutarsa nasip hocam herşeyin varsın ihtiyacı olan girsin yerime başka yerdende bize nasip olur birşey yeterki giren emeğiyle girsin gerisi önemsiz