28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@ozge17 ben insan kaynaklarında çalisan bir arkadasim vasitasiyla bilgi aldim hocam
-
@walras12 geçen sene mailler atıldıktan 2 gün sonra aramaların başladığını söyleyen var, bizzat arkadaşım 1 hafta sonra arandı. İnsan kaynaklarının bu konuda yoğun telefon aldığı için kestirip attığını düşünüyorum. Malum genelde dediklerinin aksi çıkıyor
-
@eliftobin hocam aramalar puan siralamasina gore mi yapiliyor kesin.arkadasiniz bu konuda bilgilidir diye dusunuyorum
-
@fth-00 herkese aynı anda arama gelmeyeceği aşikar. Farklı farklı illerdee göre arama oluyor. Bazı yerler -ben de dahil- 1 ay sonra arandı
-
@öznurup hocam onu sormadim ama gecen sene puan siralamasina göre aranmadı karışık bir arama oldu.
-
Bankanın değerlendirme kriterleri biraz farklı gibi,bir çok unsur göz önünde bulunduruluyor bence. Ne puan hakkında tahmin yürütebiliriz ne de arama zamanı hakkında. Her şey sürpriz olacak gibi
-
@eliftobin teşekkür ederim hocam
-
@walras12 hangi il için hocam sizin
-
Arkadaslar bide şöyle düşünün istifa edecek uzman Yrd varsa banka eksikler için talep toplayabilir subeler den buda bızım için olum bi sey
-
@jamiryoo bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama forumdaki arkadaşlar çok aceleci.
-
arkadaşlar ik ile şimdi görüştüm baraj puanı belirlenecekmiş yüksekten düşege çagrılacakmış uzman yrd ile ilgili çalışmalara başladınız mı diye sordum şu an yok dedi
-
Millet çok aceleci değil, çok işsiziz o yüzden.
-
@ozge17 baraj puani zaten belirlenmis.ortalama puanin 50 nin altindakilere basarisiz denmis zaten.yine mi belirlenecek
-
bence insan kaynakları çok telefon gelmeye başladığı için konuyu geçiştiriyor baraj puanı belirleyeceğiz falan diye geçen senelerde baraj falan belirlenmemiş alım yapılırken
-
@müzdarip93 hocam geçen sene de vardı baraj 50 puandı
-
@atanacakgiller ama 48 puana teklif gitmis hocam.demek ki geçirgen bir kural.keskin degil
-
Ben İk yı arayarak sağlıklı bilgi alma umudumu kestim, geçen sene de böyle yaptılar bu sene de yapıyorlar hep ileri tarihlere erteliyorlar. Sonuçların açıklanması için aradığımda da öyle dediler daha bize ulaşmadı vs.denildi ama akşama sonuçlar açıklandı. O yüzden içerden birilerinden duyum alabilecek olanlar varsa onlardan bekleyelim bir şeyler bence arkadaşlar.
-
Arkadaslar sanırım biraz bekleme durumuna geçmeliyiz . Sizin sürekli aramanız olayı hızlandırmaz sürekli değişik doğruluğuna emin olamayacağımız yanıtlar alırız diye düşünüyorum. Çoğumuz issiz biliyorum ısrarınızida anlıyorum ama biraz daha bekleyelim derim
-
@atanacakgiller evet hocam biliyorum ama o müfettişlik için gerekli barajdı uzman yardımcılığı için belirli bir baraj yoktu yine söylenen, belirtilen bi de şunu söyleyim benim bir tanıdığım müfettişlik yardımcılığı sınavına falan girmeden mezun olur olmaz uzman yardımcısı oldu
-
@öznurup kimmiş bu arkadaş hocam forumdan biri mi, ben böyle bir şeye ihtimal veremiyorum olduysa da vay halimize o vakit