28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@ryan evet uzman yardımcılığı için dedi
-
@marsiyal işte puanı iyi olan adaylardan uzman yardımcılığı için bir portföy oluşturmak
-
@rorschach159 hocam nerden duydunuz, sağlam bilgi mi?
-
Arkadaşlar arandığımızda mülakat gününü nasıl kararlaştırıyor kurum bir bilgisi olan var mı ?
-
@blueberry Arkadaşım müfettiş bankada devamlı geziyor en son Ankaradayken üstad söylemiş uzmanlık özelinde sınav hazırlığı var demiş
-
@rorschach159 inşallah hocam, sağolun bilgi için.
-
@rorschach159 sınav hazırlığı derken, sadece uzmanlık için tekrardan yazılı bir sınav mı hocam?
-
arkadaşlar başka gönderi girmesekte puanlarımızı ve ikametgahlarımızı yazsak en azından elimizde bir veri olur
-
Farkli farkli varsayimlar var.hangisi dogru.bilgi kirliligidir suan yasadigimiz.zaten sinav yaptilar.ayrica uzmanlik icin neden sinav yapsinlar farkli ne soracaklar ki?
-
@ozge17 bu daha öncede konuşuldu ve bu bilgilerle bir çıkarım yapabilmek pek mümkün görünmüyor. Net bir şekilde puan ve ikametgah sıralaması yok bankanın dikkate aldığı bir sürü parametre var mezun olunan ünv, yurt dışı deneyimi ve belki bizim bilmediğimiz başka şeyler de. Geçmiş yıllardan birbiriyle tutmayan bir çok örnek var.
-
@rorschach159 Halkbankası uzman talebini artık içeriden karşılıyor diye biliyorum bahsedilen kendi bünyesinde bir sınav olabilir mi
-
Arkadaşlar forumu okumuyorsunuz bir arkadas vakıfbankin mufettisinin aramalarının bu hafta veya gelecek hafta pazartesi olacağını söylüyor diğer arkadaş halkbankası müfettişinin uzmanlık için sınav hazırlığı içinde olduğunu söylüyor yani vakıfbank tekrar uzmanlık için sınav yapması gibi bir sey yok ortada
-
@ty123 yaa bende merak ediyorum insallah olur ya sizlede hep karsilasiyoruz
-
@longtermjobless hocam arkadaşlar çok heyecanlı bence iletileri birbirine karıştırarak okuyorlar olur böyle şeyler bu süreçte
-
@atanacakgiller hocam bnce heyecanın yanında her kafadan da bir ses çıkıyor gerçekten Birgün giriyorum biri diyor bu hafta aranacak alım fazla olacak başka birisi diyor alım çok beklemeyin müfettişlere teklif ediliyor Yani insanlarda haksız değil anlamamakta :))
-
@samettin evet hocam karşılaşıyoruz : inşşş hocam ya bakalım ilerleyen günlerde görücez nasıl olacak
-
@ilangöremeyen evet hocam biran önce netleşir süreç umarım. Sabırla beklemeye devam edelim biz
-
@atanacakgiller hepimiz heyecanliyiz hocam haklisiniz da yanlış anlasilan seylere bile teori üretiyoruz
-
Bir alo de gelmezsem gençliğim solsun.
-
arkadaşlar geçen senelerde aramalar genelde hangi gün başlamış saat 5ten sonra arıyorlar diye duymuştum hep doğru mu bilgisi olan var mı