28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaslar ben gecen sene uzman yard smülakatına cagrılıp memur oldum süreç sundan ibaret artık banka memurlarıda bu sınavla aldıgı için 15 20 kişilik alım olmaz daha fazla olur neye göre alındıgını bilmemekle berbr 52 iç kon 60 memur olan arkadaslar var su issizlikte yok ben memur olmam gbi cümle cok yanlış maaslar kesinlkle kötü degil cnkü banka kendi içindede yükselme sınavları yapıyor ben ik görüştğm önce müfetişler biter onlara uzman yard iç kont veya memurluk teklifi yapılır sonra bize gecilir oda kısa bi süre olmaz 2 ayı bulcagını sölediler umutla hergün beklemeyin kpss calışan ark varsa otursun calışın uzun süreblr süreç teklif gelirse yakın bi süredeki sanmıyorum o zmn size süpriz olmuş olur
-
@atanacakgiller ayni soruyu bir kez de ben soruyrim
-
@dhdbsjdb kanka nickinle yazı stilin ne kadar uyumlu
-
@marsiyal ahahah guzel tespit hocam
-
@atanacakgiller valla hocam öyle bir haldeyim ki işsizlikten yeni mezunum ama çok ağır çöküntü içerisindeyim mantıklı düşünemiyorum bilmiyorum dostum
-
@hayat999 sınava başvurusu aşamasında İstanbul yazdım ben bi kaç ay içinde oraya yerleşeceğim için.
-
@ert1234 yeni mezunsn sukret ben mezun olalo iki yil bitti
-
@dhdbsjdb alışmaya çalışıyorum hocam bir an da herşey bitince boşluk filan Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
@ert1234 aminnn insallahhh 🤲
-
@ert1234 2019 mezunu musunuz hocam?
-
@suigeneris1876 12 haziran da 1sene dolacak 1 yıl oldu neredeyse hocam
-
@ert1234 yani taze mezunlar geldi artık..2018 çıkışlısınız..hakkınızda istediğiniz şey hayırlısıyla nasip olsun hocam..süreç çok zor,yorucu,yıpratıcı..ama inşallah güzel şeyler olsun.
-
@suigeneris1876 amin hocam cümlemize inşallah
-
@ert1234 24 Haziran'da benim 3. Yılım olacak mezun olalı siz yine iyisiniz
-
@north-remembers çalışmaya yavaştan 3. Sınıf da başladım hocam ama vakıf sınavı kpss ile uzaktan yakından ilgisi yokmuş özellikle iktisat Sizinde inşallah en kısa sürede olur emek veren kısa ya da uzun vade de karşılığını alır pes etmemk laxım
-
@dhdbsjdb 2015 mezunuyum diyor ve arttırıyorum
-
@stradivarius bir 2015 mezunlu daha ekliyorum
-
Bende 2015 im:(
-
@bynkeynes @ozge17 daha genciz öyle düşünmek lazım
-
Ben bile düşününce o yılları Hey gidi günler diyorum ne günlerdi yav Başa dönsek keşke