28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@fth-00 hocam benim aldığım bilgiye göre alan iyi olanlardan daha çok gy iyi olanlar tercih edildiğine dair bilgi aldım, hatta daha önceki gönderimde de paylaştım alan kendi içinde ortalaması ile gy ortalaması toplanıp 2 ye bölünerek puan hesaplaması yapıldığını öğrendim, doğruluğu tartışılır.
Kaynak bir kpss kursu -
@eray0791 aynen hocam alanda 15soru 3puan etkilemiş.gy de 11soru 8-9 puan etkilemiş.karsilastirmistim
-
@vicirdik ama belli bir baraj şartı yok değil mi gy de
-
@fth-00 yok
-
@vicirdik teşekkürler
-
@eray0791 Ben de alani ozellikle iktisati iyi yapanlarin göz önünde bulundurulacagia dair bilgi aldim
-
@marsiyal hocam rahat olun 69 almışsınız yani şöyle bir durum var gk si 30 üstü diyelim puanı 50 lerde bir adayı mi çağırmaları mantıklı sizi mi
-
@vicirdik müfettişik olayı dışında baz alınan dersler alan +gk 100 tam puan üzerinden topplamda 160 soru var 100/160=0,625 toplamdaalan +gk sayısını 0,625 ile çarptıgınızda bankanın açıkladığı ortalama puana ulaşıyorsunuz yani hocam aşagıdan hesapladım yukardan soldan sagdan hesapladım aynı sonuca ulaştım farklı bir ekstra bölümler arasında puan getirme durumu yok
-
arkadaşlar ayrıca forumda olumlu yada olumsuz bilgi aldım beyanlarına duyumlar hoşunuza gitsede gitmesede inanmamanızı tavsiye ederim bankların bilgileri ortalık malı değil haber ucursunlar bekleyelim zaten belli olacak gecen yıl tecrübeleri olan arkadaşlar zaten bizimle paylaşıyor sorularımızıda soruyoruz
-
Lütfen bu süreci en sakin biçimde atlatmamız için olumlu veya olumsuz görüş yerine tecrübeli arkadaşlarımızın hocalarımızın görüşlerini bilgilerini dikkate alalım
-
-
@kelebekk hocam alınan duyumu paylaşıyorum bu kadar kasılmanıza gerek yok
-
yeni bir başlık açsak ve aramalar başladığında sadece aramalar üzeriden konuşsak ne dersiniz?bu sayfa biraz can sıkıcı hal almaya başladı.
-
@eray0791 tahminen alan netleriniz cok dusuk gy niz iyi alinan duyumu filan paylastiginizi dusunmuyorum inanmak istiyo olabilirsiniz buna ama cok sacma yani grce gunduz alan calisan emek veren arkadaslar var burda
-
Bende böyle birşey duydum geçmiş yıllarda matematik bölümü mezunu birisi sırf gygk sı iyi diye çağırılmış sizin analitik zekanız iyi diye çağırdık demişler yani gerçekten neye göre alım olduğu belli değil beklemekten başka yapılacak birşey YoK her kafadan bir ses çıkıyor çnkü
-
@ilangöremeyen evet hocam cagrılabilir bankanın geçmiş dönemlere bakıldıgında neyi tam olarak kriter olarak aldığı belli değil sadece bu duyumları genellemeye vurmak doğru değil kesin konuşmak yanlış öle olacaksa banka bunu belirtirdi zaten diye düşünüyorum
-
@ozge17 kesinlikle size katılıyorum madem gy ye göre alınacaksa neden puana göre sıralama yapılıp ihtiyaca göre alınıyor. O yüzden duyumlara çok itibar edip ümitsizliğe düşmemek gerekir bence.
-
@ilangöremeyen yani hocam olay şuna benziyor bir maç yapıldı kuralları bilmiyorduk ama devam eden maç sırasında kural konacağıda söylenmedi 80 dk maçı yeniden dizayn ediyorlar bu çok da adil olmazdı o zaman hepimiz ona göre çalışırdık hepimiz için hayırlısı olsun olumlu yada olumsuz durumlara itibar etmeden ik dan haber beklemek daha doğru olur
-
@ozge17 aynen öyle hocam herkes için hayırlısı olsun .
-
Şu durumda komplo teorilerinden ziyade aranıp aranmadığımızı paylaşsak daha iyi olur. Genel ortalaması başarılı olan arkadaşlar arasIndan seçim yapılacak bu çok net