28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@marsiyal Hocam müfettişlik sürecinden sonra derken kastınız nedir? Müfettişlerin tüm uygulamaları, işe alımları kesinleştikten sonra mı? Eskisi gibi işleyecekse tahmini ne zaman başlar yani sizce?
-
Şu işsizlikte ne güzel olurdu 200 güzel rakam. Kyk kredi ödeme emrimde geldi hemen öderdim...
-
@mülkiyetahsildar temmuz sonu ağustos başı gibi
-
Yok mu artıran? 300 yok mu? Yoksa satıyorum
-
@rorschach159 aynen vala herkes bişey diyor kimisi alınmayabilir diyor kimisi 100 diyor kimisi müfettişlik sonrası vala kafalar karışık :))
-
@rorschach159 ben duyduğumu söyledim. Gönderilerime bakarsanız sınavdan öncede söylemiştim aynısını. Kimsenin umuduyla oynamak dalga geçmek gibi bi niyetim yok.
-
@marsiyal doğru hocam geçen senelerde de ortalama 200 kişi alınmış. Guy dguy cular da giderse yine aynı sayi olur
-
@fatos aslında aramaların gecikmesi iyi bir durum, guy-dguy kazananlar gidecek kısa zaman sonra.
-
@blueberry öyle hocam kazanan arkadaşlar hemen istifa etse daha iyi olacak ama 1 kaç ay maaş için bekliyorlar tabi onlara da bisey diyemeyiz paraya ihtiyacı olup ev gecindirenler vardır ama işte durum bu malesef.
-
Birde arkadaşlar buraya yazmak istemezdim ama benim kyk borcu için ödeme emri geldi bende ödeme yapmak istemiyorum konu hakkında bilgisi olan bana mesaj yoluyla ulaşırsa sevinirim.
-
Arkadaşlar bu aralar hiç ik yı falan arayan var mı
-
Biri arandım dese de buralar şenlense
-
@kuznets_12 o zaman şenliğe bakın siz kaç puan aldın hangi ilden giriyorsun ne sordular ne cevap verdin. Bide onun puani senden dusukse ik yi arayıp sallamalar falan bunların hepsi umarım yakın zamanda olur
-
@ryan aynen inşallah bu hafta aramalar başlar
-
@kuznets_12 gecen sene seri oldu bu sene yavaştan alınıyor gibi . Yönetim kurulu , bayram vs dedik bekliyoruz hayırlısı bakalım
-
Vakıfbank da ortalık karışık
-
@ad-bjk anam oraya noldu halkbank sınavına girdim ora karıştı şimdi vakıfa girdim yine öyle olmasin
-
@fatos tam da bunu düsünmüstüm bir üstteki iletide
-
@vicirdik hocam sizin bilginiz var mı; uzman yardımcılığı süreci ile ilgili?
-
@ad-bjk genel kuruldan sonra mı karışmış