28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Benimde salı arkadaşlar banada link atar misin wp grubu için. Bu arada ben kısa kollu gömlek kumas pantolon ve yuksek olmayan bi topuklu giycem.
-
@maliyeciniss hocam boşuna resmi kıyafet giymeyin özel şirket yapıyormuş bunu. bankayla direkt alakası yok yani.
-
Arkadaşlar merhaba, genel değerlendirme için beni 8 temmuz da çağırdılar ancak ben de öyle bir şans var ki aynı gün ankara da sgk denetmen yardımcılığı için de mülakatım var. Vakıfbank ik'yı aradım tarih değişimi için ancak başka biri ile yer değiştirilebilirmiş.Yani biliyorsunuz siz de bu dönemde sınavlardan geçmenin mülakatlara girmenin zorluğunu sonra bir de böyle aynı gün farklı şehir de olunca mülakatlar insan bayağı bir hayal kırıklığına uğruyor.Acaba aranızda genel değerlendirme için gün problemi olmayıp bu kardeşinize yadım etmek isteyen biri olabilir mi?
-
@drottinea çok teşekkür ederiz hocam emeğinizin karşılığını da fazlasıyla alırsınız umarım başarılar
-
Ileti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@eko18 +++
-
@blueberry hocam ilk mülakatım bi heveslendim evet giymeye gerek yokmuş ama en azindan bi kumas pantolon bence saygi gereği giyilmeli ya
-
linki özelden atar mısınız bana arkadaşlar?
-
Uzmanlik mulakatina girecek arkadaslar hepinize mulakatta basarilar dilerim kendinizi iyi gosterin vakifbank hakkinda bilgi edinin olabildiğince sade giyinin hepiniz icin hayirlisi olsn
-
@ozge17 sağolasin hocam sizin olmadi mi
-
@kitapsever bana da özelden link atabilir misiniz
-
@maliyeciniss hocam aramadilar aramazlar bu saatten sonra da insallah sizlerin olur hoca. Hepinizin adiniza cok sevindim:))
-
watsap linkini banada özelden atabilir misiniz?
-
@j-a-schumpeter tesekkur ederim hocam
-
Wpp linki atar mısınız özelden
-
Wp linki atar mısınız özelden?
-
Link atabilir misiniz acaba ?
-
Bir tane link geldi ama aktif degil gibi goruyorum aranizda acabilen varsa acalim biz olusturalim olmaz mi ?
-
@kitapsever bana da link atabilir misiniz wp grubu icin