28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Bu gidişat kötü oldu
-
Duyum yok mu hiç arkadaşlar
-
Eskiden ikinci aramalarda oluyordu onu da yapmadılar ne talihsiz bir insanım elimi attığım yer kuruyor
-
@bynkeynes al benden de o kadar
-
Bu sayfanın bildirimlerini kapatmaya kıyamadım her seferinde içim acımıyor değil
-
Merhaba arkadaşlar 2020 için duyum alan var mı acaba?
-
Merhaba arkadaşlar bu sene sınav açılacak mı bilgisi olan var mı ?
-
@gzdtsn en fazla müfetiş alırlar o da haziranı rahat bulur almaya da bilirler büyük bir alım vs olmasdı sonuçta istifa edenler vs olsun
-
arkadaşlar selam, vakıfbank müfettiş yardımcılığı ingilizce sınavını hangi belgelerle muaf tutuyor yalnızca toefl ve ıelts mi, yds de dahil mi ?
-
@ekremkarakoc1 Herhangi bir muafiyet yok. Sınava giren herkes ingilizce bölümünü yapmak durumunda. Denklik bankaya girdikten sonra devreye giriyor.
-
Arkadaşlar bunun başvuru tarihi geçti mi?
-
@prezıntcihangir pardon yanlış oldu
-
@BluePhantom peki vakıfın ingilizce sınavı zorluk anlamında yukarıda ki saygığım sınavların hangisine eş
-
@ekremkarakoc1 Format olarak çok farklı hele ki son sınavda bu iyice artmış. Tamamen zaman odaklı hıza dayalı. Adayların %85 ilk bölümde( ya genel kültür ya da ingilizce sınavında) dökülüyor.
-
@ekremkarakoc1 yukarıda ki hocamın da söylediğine katılıyorum. Yökdil ile yds ortasında bana kalırsa.
-
ben garanti bankası çalışanıyım ve bizim banka müfettiş yardımcılığında toefl ve ıelts kabul ediyor yada kendi yaptığı sınava girmeni istiyor, vakıf ingilizce anlamında çok daha kolay o zaman
-
@ekremkarakoc1 Akademik olarak baktığınızda evet ancak süre kısıtı olarak baktığınızda eleyici de olabilir.
-
Malum yerlerden tanıdık yoksa uğraşmaya değmez özellikle teftiş için aylarca süren bir süreç sınavı kazandığınıza pişman olursunuz
-
@yatırımcı kendinizden daha düşük profilli insanların atandığını görünce işe alım sürecinize hatta iş hayatınıza bitik bir moralle devam etmek zorunda kalabilirsiniz hiç bulaşmayın
-
@yatırımcı hocam siz vakıftamısınız?