28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Sorularınız varsa alırım dostlar.
-
@emilsax hocam alımla alakali duyumunuz varmi siz bir onceki alimda kazananlardansiniz yanlış hatırlamıyorsam
-
@fatos duyumum yok hocam olursa burdan paylaşırım.
-
@emilsax maaş şehir seçimi veya şehir zorunluluğu hakkında bir de mesleğin yoğunluğu ve işinizden memnun musunuz hocam ?
-
@emilsax ustteki yazılarda 6 kisi torpille muf. yard. olmus diyor. Onlar belli mi? Vicdanlari rahat uyuyabiliyolar mı? Hic konusuyo musunuz onlarla
-
@emilsax hocam uzman yardımcısı alımında başarılı olanları neye göre birimlere dağıtıyorlar biliyor musunuz? Ve vakıf portföy, emeklilik, yatırım vb. iştiraklere de yönlendiriliyor mu yoksa sadece vakıfbank için mi alım yapılıyor?
-
@kpssagrubuu hocam12 aylık maaş ort. taşra ile merkez arasında bir yerde şehire gelince mesken tazminatı 3 kıstasa bölünmüş kücük sehirler buyuksehir bld.olan iller ve istanbul diye arada bir tazminat farkı var sehir degistirme olayı tamamiyle sen idare ve ik arasında kalmış karışık işler yani.
-
@kpssagrubuu işler cok yogun ama birimler arasında da bariz farklılıklar var orası tamamen girerken ik nın mülakatlarda sizi hangi konuda yetkin gördüğüne bağlıdır kendi işime gelecek olursak cogu insan icin sıkıcı bunaltıcı yogun bende yogun buluyorum bu dediklerimi yasıyorum ama sgk ile vakıfbank mulakatini bekledigimde vakıfbankı daha cok istiyordum işimi seviyorum sevmemin en buyuk nedenide girerken sizin gibi cektigim zorluklar.
-
@YorguNnKaMuCu müfettiş yardımcılarıyla pek ilgim yok kendi devremden cogu uzman yard. bile tanımıyorum herkesim vardır bir kısmeti allah tez vakitte buluştursun kısmetinizle inşallah.
-
@gençler23 hocam iştiraklere pek alım yapmıyorlar gm ye ve subelere alımlar oluyor alımlar tamamiyle mulakatta hangi yonunuz ortaya cikarsa veya onlar sizden ne kaparsa bide mezun oldugunuz bolum biraz daha sivrilebiliyorsa örnek ceko mezunu olursunuz mesela yuksek ihtimal ik cı olursunuz
-
@emilsax elenenler uzm yrd teklifi yapılıyor mu ?
-
@gençler23 kontrolör 9-9500 alıyor, müfettiş 10-11 arası. Bunun maaşı, harcırahı, ikramiyesi,performansı, temettüsü var. 5000 liraya o kadar turneye kontrolör veya müfettiş çalıştıramazsınız bankada
-
@emilsax maliye mezunuysak ?
-
@Su28A herhangibir birim olabilir.
-
@walras12 kaç yıllık müfettiş ten bahsediyorsun geçtiğimiz haziran ayında iş bankası müfettiş yardımcılığı mulakatinda söylenen ücret 7 bin TL idi kaldı ki is bankası en yüksek ücreti veren kurum
-
@emilsax işler bu kadar yoğunsa alım yapılabilir o zaman diye düşünüyorum kendi açımdan bakarsam daha çok insan belki iş yükünü hafifletir.. peki hocam tam olarak ne iş yapar uzman yardımcısı biraz açıklar mısınız
-
@themutsuz hocam birimdeki hickimseden farkınız yok her işi yapabilirsiniz şubede portföy yöneticisi de olabilirsiniz gm de hazineci de olabilirsiniz sadece hiyerarşi var sizden ustun olanın sizden daha çok yetkisi var ilk etapta herkesin yaptığı işi yapıyorsunuz ilk yıllar böyle geçer sonrasında kendiniz hem kendinizi hem bankayı tanıyıp ilgili olduğunuz alanı kafanızda belirlersiniz ve oraya gecmek icin gerekli atılımları yaparsınız zaten bir birimde belirli süreden sonra calısmayı banka tasvip etmediği icin rotasyon olabiliyor.
-
@emilsax teşekkürler
-
@gençler23 yeni başlayan müfettişten bahsediyorum
-
@gençler23 ayrıca iş bankasının en yüksek ücreti veren banka olduğunu da nerden çıkardın ? Diyelim ki öyle, o 7 bin sadece maaştır. Harcırahı vs söylememişlerdir sana. İşin içindeyiz ki yazıyoruz söylüyoruz. Bilginiz yok madem neyine itiraz ediyorsunuz ?