28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@overlydepressed aynı zamanda müfettişlik sınavını kazananları banka bi şekilde istihdam ederrr, ortada birakmazzz, ikametine göre uzmanlık teklifi yaparrr gibi yorumlar okursanız gülüp geçiniz arkadaşlar
-
@Marsiyal benim de puanım 68 ben de çağrılmadım. Yedekten çağrılan bikaç kişi olmuş bizden düşük. Yazıklar olsun valla
-
@mrvblkk belki sgk ve dguylar çağrıldıktan sonra sıra bizede gelebilir pek sanmıyorum ama.
-
@Marsiyal yedeklerden 3 kişi çağrılmış bekli SGK dan sonra tekrar çağırma yapılabilir.tabi feragat için SGKnın erken başlatması gerekir
-
- Aramalar olucak mı bi duyumu olan var mı acaba
-
@magnolya biri ik aradım yedek aramalarda bitmiş demiş karşı taraf ama bilemiyorum
-
Keşke bir mucize olsa da ikinci aramalar başlasa
-
@mrvblkk ik hep bitti der ama atama yapar
-
Bir gelişme var mi bu sgk yi kazananlar ne zaman başlayacak
-
@adams sgk açıklanmadı daha
-
Arkadaşlar 2020'de yeni bir alım açar mı banka?
-
@gençler23 büyük ihtimalle her sene açıyor
-
@mrvblkk sizin ikamet İstanbul muydu
-
Arkadaşlar sizde hic ingilizceden elenip uzm teklifi yapan oldu mu
-
2020 de ilan olur mu sizce arkadaşlar
-
@İbemodigliani Nisan gibi alım olacak söylentisi var ama dediğim gibi söylenti bu.
-
Kurumda çalışıyorum şimdilik bir söylenti duymadım.Ve eskisi gibi yüklü alımların olması zor dostlar o eski olan yüklü alımlar bugünün önünü kapatmış her birimin neredeyse yarısı müdür yard.ve bu çalışanlar müdürlüğe talip.Vakti zamanında yapılan plansız işler bize vurdu bu kamu bankalarında da böyle kamuda a kadrolarında da böyle.
-
@Gülbeşeker hadi inşallah hocam
-
@emilsax hocam geçen dönemde yüklü alım olmadı ki 2015 ten beri yüklü alım yoktu sanki
-
Yüklü olmasa da alım olsun da başka bir şey istemez hocam geçen sene az bir puanla kaçırdık bu sene daha sıkı çalışıp hallederdik