28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@Blueberry yedekten çağrılan kişiler tanıyorum
-
Bu kurum en son kaçla kapatti arkadaşlar? En son arananın puani nedir bilen var mı? Hiçbir kuruma inancım kalmadı artık
-
@keynesyenizm bu kurumda hiçbişey belli değil taban puan kazanan listesi kimi neye göre aldıkları vs sınavına öylesine girilebilecek bi kurum hocam öyle söyliyim sana
-
Koskoca banka 35 40 kişi almak için sınav açtı bi ton da aşamadan geçirdi . Neye göre alım yaptığı kaç puanla kapattığı her şey gizli asla bilgi vermiyorlar. Öyle de bi şeffaflık hakim
-
Duyumumu paylaşıyorum. Sınav puanı çok düşük olup çağırılan, çok yüksek olupta çağırılmayanlar varmış. Banka bu konuda sadece puan değil bir çok farklı kritere göre değerlendirme yapılıyor demiş... anladığım kadarıyla 61 62 alan aday kazanırken 70 üstü alıp kazanamayanlar olmuş...
-
@Marsiyal bana da aynısı söylendi.Yedek olan çok kişi var mı acaba.Bir de önümüzde kaç yedek olduğunu sorsak bilgi verirler mi
-
@guy-mağduru ben sordum belli değil gibi saçma sapan bi cevap verdiler sizde sorun isterseniz yanıt alamazsınız sanırım.
-
Twitter dan gördüğüm kadarıyla uzmanlık mülakatları açıklanmış kazanan arkadaşları tebrik ediyorum darısı bize inşallah
-
Sonuçlar belli olmuştu zaten sanırım yedeklere mail gidiyor.
-
Bende atandım arkadaşlar allah geride kalanlara güç kuvvet versin,kimsenin emeğini zayi etmesin inşallah.
-
2.aramalar yerine yedeklerden mi alindi arkadaslar
-
Arkadaşlar merhaba yeni atanan kaç kişi var acaba?
-
@Marsiyal sizin puanınız kaçtı benim 60.625 buralara inmedi
-
@Mrcan benim 68.75 ama yedekten falan çağıran olmadı beni neye göre çağırdıkları meçhul
-
@Marsiyal acaba il bazında mı öyle çünkü İstanbul için 61leri gördü diyorlardı
-
Çok personel alımı gördüm ama bu kadar üstü kapalı bir alım görmedim. Kim elendi kim yedek bildirme zahmetinde bile bulunmadılar ayrıca telefonlara da cevap vermediler. Yine kim neye göre alındı görünürde olan bir kıstas bile yok. Allah kimseyi bunların eline düşürmesin, önünden bile geçmeyin bu bankanın.
-
@Mrcan benim ikamet İstanbul hocam
-
@Marsiyal nasıl arkadaş 65 ile girdi çalışmaya başladı İstanbul için
-
@Mrcan bilmiyorum hocam ben çağırılmadım mülakattan sonra
-
anladığım kadarıyla müfettiş yardımcılığı sınavından başarılı olan çoğu kimseye koskocaman bir orta parmak göstermiş olan bankadır. batık kredi vermek yerine daha çok istihdam yaratmak şu an ekonomik olarak daha olumlu olurdu oysa ki.