28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Referanslar çatıştı mı sizce? Hadi bakalım soru
-
referanslar çalıştı mı sorusuna cevabım, çalışmamış çalışsaydı ben alınmazdım.
düzenlenmiştir -
@dzndr çok güçlü referansım vardı. Demek ki çalışmamış.
-
Arkadaşlar bugün aranan yada mail alan oldu mu?
Birde İstanbul dışından aranan var mı duydunuz mu hiç? -
@Camokaa Dün tamamen bitti süreç hocam. Hatta dün arananlar bugün için çağrıldı.
-
@Blueberry kesin mi bilgi, insan umudunu kaybetmek istemiyorda
-
@Camokaa Kesin hocam, süreç tamamen bitti dün.
-
İK'yı aradığımda sürecin dün bittiğini, sonucun olumsuz olduğunu ve yeni bir değerlendirme yapılmayacağını öğrendim. Kim neye göre, nasıl seçildi? Nasıl oldu? Bilen yok.
-
Banada bitti dediler. Mülakattan 1 kez elenince bir daha sinava da giremiyoruz değil mi
-
Bende aradım sordum yedekteymişim başlamayan olursa çağırcaklarmış.
-
@maliyeciniss sadece muf yard.ciligina giremezsin
-
@maliyeciniss sanırım
-
@Marsiyal sabah erken saate aradığımda olumsuz dendi yedek liste ile ilgili bir şey söylenmedi acaba gün içinde mi liste oluşturuldu? Siz ne zaman aradınız?
-
Yedek listesi falan yok arkadaşlar ik herkese farkli bilgi veriyor. Sadece eğer gelmeyen olursa yine değerlendirme yapabilirlermiş
-
@yorgun-kamucu zaten vakifin baska alımı yok ki
-
@maliyeciniss gecen sene uzman yard. sinavi acmisti. ona girebilirsin yeniden acilinca.
-
Mülakata kalıp elenen bir kişi vakıfın tekrar sınavına giremez.
-
@yorgun-kamucu yok hocam acmadi yine müfettiş yardımcılığı sinavindan aldi uzman yardimcilarini
-
@yorgun-kamucu Uzman yardımcılarını müfettiş yardımcılığı sınavından seçiyorlar. Ona da mülakattan elenenler giremiyor. Yani hiçbir şekilde giremiyor. Bunun canlı örneğiyse benim. Geçen yıl elenmiştim. Hatta topiğin gerisine bakarsanız taşeron çağrı cihazı temsilcisi olarak mülakattan elenenler bile müfettiş yardımcılığı sınavına giremediklerini beyan ettiler. Gerisini siz düşünün.
-
Yedek liste demiş olabilirler ama yedekten çağrılma diye bir olay hiç duymadım ve olacağını da sanmıyorum. Bende elendim ve defteri sonsuza dek kapattım.