28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Bende 2019 sınavıyla başlayanlardanım alım olur deniliyor ama kimse zamanını ve sayıyı bilmiyor zaten biz bile ilan gelmeden duyamazmışız. Norm kadrosunda çok eksik yok gibi arkadaşlar ben genel müdürlük için konuşuyorum ama şubeleri bilemem geçen sene şubeye pek alım olmadı genel müdürlüğe de eğitim sayılarını baz alarak söylüyorum 100 kişi bile değil alınan uzman yardımcısı. Ben yine alımın yapılacağından yanayım ama sayı az olur buda bi gerçek banka yoğun ama size gerçekten iyi şartlar sağlıyor ve yükseldikçe maaşınız ve şartlarınız artıyor. Bi maliyede uzmanlık mı vakıf mı derseniz kesinlikle vakıf derim.
-
Arkadaşlar halkbank neden ilana çıkmıyor ya da yakın gelecekte çıkacak mı bilgisi olan var mı
-
@maliyeciniss maasiniz ne kadar?
-
@YorgunKamucuBack Bunu söyleyemem
-
Tekrar alım lar ne zaman olacak hangi ayda geliyor genelde
-
@maliyeciniss kimse sizi tanimiyor. burasida forum zaten. neden soyleyemediginizi merak ettim.
-
Arkadaş paylaşmak istemiyor olabilir ama bende merak ettim, iç kontorolor / uzman yardımcısı maaşları ne kadardır tahminen?
-
@kpssasgkdenet 4000 civarıdır diye tahmin ediyorum müfettiş yardımcısı da muhtemelen 5000-5.500
-
@gençler23 4000 mi yukarıdaki arkadaş maliyeden iyi deyince daha yüksek bekledim, ama işsizliğe göre iyi tabi
-
3 ayda bir çift maaşlar temettüler vs falanda var maaş guydan daha fazla net tutar söylemem zaten mümkün değil her ay değişiyor
-
Kurumdayım hocam maas sudur diyemem ama soyle soyleyeyim tasra uzmanlik ile merkez uzmanlik arasında daha acik bi dille guy ve sgk dan daha fazla maas ort. ama vmy den daha az
-
@Su28A bizim şubat mart gibi biliyorum genelde ama belli olmaz bende yeniyim 2 yıl öncesinde ne oluyordu fikrim yok malesef
-
@kpssasgkdenet müfettiş yardımcılığı tercih edilir kariyeri iyidir ama uzmanlık bence maliyeden iyi değil
-
@emilsax ben de kurumdayım arkadaş çok iyi özetlemiş lakin maaş toplu gelmiyor parça parça üç ayda bir çift maaş vs şeklinde geliyor
-
Kisaca guy maasi 4900 desek vmy 6000 desek vakifta 5500 iste aylik ortalama diyelim calisan değilim ama olacam insallah
-
Arkadaşlar benim tecilim 2020 Ekim ayında bitiyor. Banka alımlarında askerlik mevzusuna dikkat ediyorlar. Acaba tekrar Vakıfbank alımı gelirse bu konuda sorun yaşar mıyım? Veyahut Halkbank ?
-
@lannisterjk bunu ben de merak ediyorum mesela askerdeyken uzman yardimciligi teklif ediyorlar mi
-
Bankaların uzm yard çalışma yeri yalnızca İstanbul mu ? İstanbul dışında calisma imkanı yok mu?
-
@gençler23 Yanlız dostum vakıf, halk, ziraat gibi kurumların uzman yardımcılığı giriş maaşları bunlar. Ortalama 6000'e yakın. Bunlar kariyer meslekler. Bunun uzmanlığı, müdür yardımcılığı, müdürlüğü var. Maliyede uzman olduktan sonrası yok. Yanılıyorsam düzeltin.
-
Vakıfbank gelsin o kadar istiyoru m ki onunla yarım kalan bir meselemiz var inşallah gelir yakın tarihte