28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
7 bin TL çıplak maaş; temettü, ikramiye, harcırah ile birlikte aylık ortalama 12 bin TL'yi buluyordur İş Bankası'nda.
-
@walras12 ben aylık maaştan bahsediyorum gördüğün gibi 10-11 binlik bir miktar yok o şekilde eline geçen 15 bini bulmuş algısı oluyor
-
@gençler23 benim yazdığımı daha dikkatli okursan toplam alınan ücretlerden bahsettiğimi görürsün. Maaş, harcırah... diye devam etmişim
-
@gençler23 İş Bankası'nda, kamu bankalarında olduğu gib tek - çift maaş uygulaması yok, İş Bankası'nda yeni başlayan ve turnede olan bir müfettişin eline aylık 12 bin TL'nin altında para geçmez. Vakıfbank'ta da bu rakam 10 bin TL'nin altına inmez. 5-7 bin TL gibi rakamlara ancak orta-kücük ölçekli bankalarda müfettişlik yapılır.
-
@walras12 ben sadece maaştan bahsediyorsun sandım ondan itiraz ettim ele geçen her koşulda çok daha yüksek yanlış anlaşılma olmuş oyleyse kusura bakma, hayırlı akşamlar
-
geçen senenin soruları elinde olan var mı acaba dostlar ?
-
Merkez Bankasında uzman yrd maasi brüt 12.300 lira ise is bankasi bunun daha altinda verir muhtemelen. Bir banka var bir de bankalarin bankasi sonucta
-
@gpale Müfettişler, neredeyse calistiklari bankadaki uzman yard maaşı kadar harcırah alıyor, brütleri 15-17 bin TL yi buluyordur. Karşılaştırmayı, İş bankasının uzman yardımcısına verdiği maaş ile yaparsak daha sağlıklı olur
-
@IS-LM hocam o sorulari gormesen daha iyi
-
@Leightbau hocam internette arattım 4.000-9.000 arası maaşları var deniyor. 17 bin tl uçuk bir sayı, brüt olsa bile.
-
2015 de ziraat müfettiş yardımcılığı sinavini kazanmistim, mülakatta olumlu olmamisti.Acaba bu sinava katilabiliyor muyum? Bilenler yazabilir mi?
-
@gpale İnternetteki bilgilerin çoğu yanlış. Brüt maaş konuşmak zaten kafa karıştırıcı. Şunu net olarak söyleyebilirim; İş Bankası'nda ve Vakıfbank'ta yeni başlayan bir müfettiş yardımcısının yıllık ortalama maaşı 10 bin TL'nin altına düşmez.
-
@whshw dershanedekiler kalp krizi geçirmişlerdi çıkıştı ama ben girmedim merak ediyorum doğrusu
-
Maaş ne kadar
-
Vakıf ve ziraat bankasında güvenlik soruşturması yapılıyor mu?
-
@ank3435 vakifta var. ziraatte duymadım ama vardır ondada
-
@emilsax bu sene yedekten atandığınızı bilen biri olarak bu zorlu yolda ne kadar beklediğinizi bilerek empati duygunuzun ölmüş olduğunu düşünüyorum açıklamalarınızdan dolayı. siz nasıl söylersiniz az alım yapacak ,alım duyumu almadım diye aynı yolda daha bi kaç ay önce çaresizlik içinde beklediğinizi bilirim.insanları yeni atanmış biri olarak manipülasyona sürüklemeyin burda umutlarla bekliyoruz
-
@magnolya empati duygum ölse burda olmam hocam manipülasyon yaparak ne kazanç elde edebilirim bunu bir düşünün o dediğim şartlar olduğu için zor bela yedeklerden girebildim ve içeriyi gördüm görüyorum 1 sene önce sadece uzman 300 kişi 2 sene önce 500 kişi almışlarken 1 sene sonra müfettişler dahil toplam 150 kişi bile almamışlar beni evvelden beri takip ettiyseniz bu forumda her zaman hak yolunda olduğumu da bilirsiniz size boş yere ilan gelecek demem sizleri umutlandırmam gerçekleri söylememden daha çok zarar verir son olarak bu forumda her zaman ama her zaman iyi konuşan ve kötü konuşandan uzak durun.
-
@emilsax hocam size katılıyorum istanbul gecen senelerde 47 48 puanlilari bile çağırmışken bu sene 60 la kaldik buda alımın kit oldugu gosteriyo
-
Arkadaşlar hoşumuza gitsin gitmesin banka alımları giderek daha da azalacak artık bu kadar çalışana ihtiyaçları yok, gerçeği bilmekte ona göre hareket etmekte fayda var.