28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@benbernanke95 28 mi sürecin içinde olan herkes bilirki 28 kişinin mülakata alınması gibi bir ihtimal olamaz. Neyse sen en iyisini bilirsin. Daha fazla cevap vermiyorum.
-
@marsiyal sabah 14 ogleden sonra 14 kisi almislar iste bugun
-
Burda gm den çalışan tanıdığı arkadaşı olan vardı tekrar arama konusunu bi sorsalar iyi olur belki bisey bulurlar.
-
@fatos Hocam o çok sonra olacaksa olur. Zira atananların bazıları da istifa edip başka mecralara geçiş yapıyor. Yani bir şey demek için çok çok erken. Yani iknın da bilmesi çok güç.
-
@bluephantom haklisiniz hocam benimde bi kaç banka geçmişim var gerçi şu zaman arayacaz deseler bile güvenemem...
-
Arkadaslar merhabalar. Forumda yazilanlari yeni gordum. Bende vakif mufettislik sinavina girdim 65 genel basari puanim var ankarada ikamet ediyorum ve bende aranmadim. Tum yazilan 222 sayfa mesaj var 20sayfa okuyup bu mesaji yazmaya karar verdim. Tum mesajlari okumak biraz guc gibi duruyor sureci bilen hakim olan kıyısından köşesinden biraz özetleyebilirse minnettar olurum. Tesekkurler.
-
@a-c-pigou ankaradan hiç aranmadi hocam ama su guylar başlasın bence aranırsınız
-
@ryan cevabiniz icin tesekkur ederim. kusuruma bakmayin forumda yeniyim aranan arkadaslar acaba genel mudurluk kadrosu icin mi aranmis yoksa kendi ikamet ettikleri il icin mi bir bilginiz var mi acaba?
-
@a-c-pigou hocam ikamete göre aradılar
-
Adaylari kendi ikametlerindeki mudurluklerde istihdam etmek icin ariyorlar yani öyle mi genel mudurluk icin degil dogru mu anladim ustad.
-
@a-c-pigou ikametgah dışı aramalar da oldu hocam. Banka kriterlerini bilmediğimiz için neyin nasıl işlediği hakkında yorum yapmak doğru olmayabilir
-
Konya için aranan oldu mu hiç ?
-
@placebo anladım hocam tesekkur ederim..
-
@a-c-pigou hocam karışık o mesela 2 Temmuz'a kadar İstanbul içindi mülakatlar ve oraya İstanbul dışı ikametgahlarda gitti . 2 Temmuz sonrası diğer iller onlarda ikametgahlarında çalıştırılmak için sanırım
-
@ilangöremeyen peki bu mülakatlar ne zamana kadar devam edicek biliyor musunuz
-
@ilangöremeyen cok tesekkurler..
-
@bayikyisatçı bizde konya için bekliyoruz hocam ses seda yok sizin kaçtı puan
-
Merhaba arkadaşlar, değerlendirme merkezi mulakatına ben de katıldım. Whatsapp grubuna dahil olmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
-
@arwen1 ben de evet,ozelden linki yollayan biri olursa cok sevinirim.
-
@ahmetugur 2 Temmuz son diye biliyorum