28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
- Aramalar hakkında bir gelişme var mı? Uzmanlık için
-
@modigliani-0 kaç müfettiş aranmış uzmanlık için
-
@Marsiyal sayıyı bilmiyorum kardeşim
-
@emilsax müfettişlik mülakatından elenenlere uzmanlık teklif etmezler diye düşünüyordum ben garip olmuş.
-
Müfettiş adayı arkadaşlardan bile uzman çok çok az alındıysa suanlik 2. Alim zor. Guy istifalari başladı mi bu arada?
-
arkadaşlar ben müfettiş yardımcılığı mülakatından elendim ve sonrasında herhangi bir teklif almadım. sizce sonra oluşacak açığa göre aramalar devam eder mi yoksa süreç tamamen bitti diye mi düşünmeliyim? geçmiş yıllarda bu konuyla ilgili bir deneyiminiz ya da bu konuya ilişkin bir duyumunuz var mı?
-
@littlefinger ararlar seni daha aramalar bitmedi müfettişlikten elenenler için.
-
@Marsiyal ümidi kesmeyin diyorsunuz yani
-
@Marsiyal kaynağıniz nedir?
-
@yorgun-kamucu içeriden
-
@Marsiyal tekrar aramalar hakkında bilgi alırmısınız?
-
Beni az önce 0 212 401 32 40 lı bir numara aradı sorgulattım Vakıf emeklilik diyo aranan oldu mu başka
-
@Marsiyal ben bankayı aradım teftişten elenenler için süreç bitti uzman yardımcısı alımı da sona erdi diye cevap aldım net bir şekilde
-
@abcabcabc ayni insan kaynakları. Sınav ilani gelmeden 2 hafta once sinav ilani kesinlikle yok demisti. Telefondaki arkadaşlar genelde pek bilgili olmuyorlar.
-
@yorgun-kamucu ben sıfırdan ilanlara başvurmaya başladım ama ilan da yok kaldık böyle vakıf olacak diye birçok yeri de reddetmiştim
-
Cuma günü açıklansa çok mu sürpriz olur acaba?
-
@emilsax bence öyle olur ama keşke açıklansa
-
bu gun müfettiş yardımcıları egitimde ilk haftayı doldurdu. Suvana kadar neler yaptiniz bizimle paylaşmak ister misiniz?
-
Ahali arayan soran oldu mu hiç herkes derin bir sessizlikle bekliyor burası çok sessiz
-
Bu hafta aramalar yapılır mı acaba? Bayram öncesi belli olur inşallah