28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@bluephantom ilk 18 ay bulundukları bölgeden mi dışarı çıkıyorlar yoksa bölge içi illere mi gidiyorlar ?
-
@mülayim-sert sınavda İngilizceyi yapamayanlar ve alanda yüksek yapanlar için geliyor uzmanlık
-
@pistov35 Ayrıca uzmanlık sınavı açmıyor mu yani?
-
@müstatil Türkiye'nin her tarafı.
-
@bluephantom ilk 18 aydan sonra sadece bulundukları bölgenin illerine mi gidiyorlar ?
-
@müstatil Genel olarak fazla il dışına çıkmadıklarını biliyorum.
-
ikametgah olayı nedir? İl tercih edemiyor muyuz? İlla onlardan gelen teklife göre mi seçim yapmak durumundayız?
-
Arkadaslar ben fotograf yukleyemiyorum fotografi yukluyorum formata uygun degil diyor nasil hallettiniz fotograf isini
-
@makeyourchoice bende aynı sorunu yaşamıştım resmi küçülten programlar var kullanırsanız kabul ediyor.
-
Başvuru sayısı en son kaç oldu bilen var mı
-
Arkadaşlar uluslararası ticaret ve finansman için nereden çalışıyorsunuz?
-
Muhasebede maliyet muhasebesi yok sanırım?? Sadece genel muhasebe ve mali tablo analizi yazdıklarına göre.
-
Maliye icin kaynak önerisi verebilir misiniz?
-
Çıkmış sorular elinde olan var mı?
-
@i̇rving-fisher maliye sınavı geçen sene saçma sapandi kardeşim soruları tam hatırlamıyorum öylesine girmiştim maliye kolay diye secmistim ama en zoru oydu alan olarak
-
@i̇rving-fisher Herhangi bir kpss maliye kitabı yeterli olur.
-
bankacılık muhasebesi için MEGEP yeterli olur mu arkadaslar
-
Arkadaşlar muhasebeden bankacılık muhasebesi soruları hesap tarzında mı soruluyor yoksa sözel bilgiye dayalı mı sorular? Teşekkürler şimdiden.
-
@elifd bende onu merak ediyorum. Herhangi uluslararasi iktisat konu anlatımı yeterli olur mu ki ?
-
Arkadaşlar bir çoğunuz kpss puanınız olmadığı için ya da bazılarınız ben gibi kpss puanı yüksek olduğu halde mülakat mağduru ya da ilan gelmediği için bu sınava girmeyi düşünüyoruz .Lakin Şöyle bir gerçek var bu sınavı kazanıp müfettiş yardımcısı olan arkadaşlar emin olun hakimliğide kaymakamlığıda sayıştay denetçiliğinide kazanır.2 kere sayıştay denetçiliği mülakatından elenen birisi olarak söylüyorum.Şunu kafanızdan çıkarın banka sınavı ne kadar zor olabilir ki, diye düşünmeyin zira geçen sene bile sadece 50 kişi mülakata kaldı,bu girenlerin aptal olduğunu göstermez,sınavın zor olduğunu gösterir.Bu arada şunu söyleyim ingilizcesi iyi olmayan arkadaşlar alana yönelsin ingilizce a seviyesinde olmadan bu sınav geçilmez. İngilizce yapamayıp ,alandan iyi yapanlara uzman yardımcılığı teklifi doğrudur.Kanıtı bizzat benim Ama müfettiş yardımcılığı hayali kurmak için çok erken, bana göre kazanan arkadaşlarda da kaymakam ve hakim olabilecek kapasite fazlasıyla mevcuttur. Saygılar .
Herkese hayırlı günler .