28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@andone çoğu kişi de kpss ve Sayıştay soru tarzında geliyor diyor sorular baya kaliteli imiş ??
-
daha önce vakıf sınavına istanbulda giren var mı aranızda sınav istanbul üniversitesinde mi olmuştu
-
@ücüncütekil bence yetenek soruları kaliteli alan soruları baya basit
-
@ozge17 evet sınava İstanbul üni de girmiştim ben
-
@keynesinabv gene ayni yukseklikte bir alım olur mu sizce
-
@keynesinabv birde genel mudurlukte ki ve subedeki uzman yardimciligi arasinda statu sartlar vs. acisindan fark var mi biliyor musunuz
-
@xxx hepsi ezik müfettiş değil diye bakılır.
-
@xxx teftiş değilsen hiçbir şey değilsindir mantığı hakim daha çok
-
Issizlikten kirıldığimiz bu günlerde sanirım eziklige razıyım tesekkur ederim
-
@andone hocam bankada çalışmak sıkıntı demişsiniz ya biraz açar mısınız (iç kontrolörlük için) ? ona göre başvuru yapıp yapmamayı değerlendiririm.
-
@müstatil sadece banka olması bile yeterli bir sebep ancak bu tabiki bakış açısı ile alakalı:) çalışmaya başlarsanız umarım daha iyi anlayacaksınız beni kişisel olarak karşılaşacağınız bir sıkıntıdan bahsetmiyorum
-
sınav kaç soru kaç dakika oluyor?
-
Arkadaşlar merhaba , ben eğitim olarak en son yüksek mezunuyum başvuru yaparken, lisans şeklinde mi belirteceğiz ?
-
Seçmeli olarak maliye daha mi zor olabilir?
-
@simón-bolívar Her branş 40'ar soru. Geçen yıl ilk oturum 80 soru 90 dk idi. Bu yıl her oturum 45 dakika olacaktır tahminen. 2.oturum toplam ne kadar hatırlayamadım ancak heralde 150-180 dakika arasıdır.
-
Maaş ve özlük hakları ile ilgili bilgi verebilecek olan var mı?
-
Arkadaşlar geçen yıl Ankara için mülakata kaç puanla çağrıldı acaba bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler:)
-
@bluephantom 45 dakikada 40 ingilizce sorusundan en az 28, yine 45 dakikada 40 genel yetenek sorusundan en az 26 tane yapmak gerekiyor yani? Zormuş cidden.
-
Arkadaslar genel yetenek testiyle ingilizce testinde barajın altında kalsak alan derslerinde barajı gecsek uzman yardımcılığına cagrilma ihtimalimiz varmıdır yani genel yetenek testinde barajı geçmek mecburimi cagrilmak için ??
-
@frank birde bu sınav e-sınav olarak mı yapılacak?