28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Vakifbankta yuksek lisans eğitimine tazminat veriliyor mu?
-
Arkadaşlar öğleden sonra ALAN sınavı olcak burda her biri icin 40 dk verilmeyecek değil mi toplu verilecek yoksa muhasebe seçenler icin sıkıntı olur biraz yanı öyle düşünüyorum
-
Arkadaslar vakifbankta daha once mulakat asamasinda elenmis olanlar maillerini kontrol etsin. Ben cagri merkezi mulakatindan elenmistim genede basvurdum mail gelmis sinava giremeyecegime dair. Bu durumda olupta basvuran varsa mailine baksin. Bu durumda olup mail gelmeyrn varsada yazarsa sevinirim.
-
İnşaat mühendisleri için temel mühendislik konuları neler? hangi derslere çalışılmalı? mühendislikten giren varsa sınava yardımcı olursa cok sevinirim.
-
@tuorum Diğer alan konularını halledebildiniz mi nerden çalışıyorsunuz bende mühendislikten gireceğimde
-
@cgty hayır, çalışacak kaynak ve nereden çalışmam gerektiğini bilmiyorum maalesef. Bilgi olarak da çok kısıtlı ne çalışacağımız muamma.
-
2018 kpss kullandığım icra iflas da değişiklik var mı?
-
Sınavda uluslararası İktisat varmı arkadaşlar? Yoksa bahsedilen farklı bir ders mi?
-
@marsiyal ben instagramdan bi hocanın sayfasından bakmıştım uluslar arası iktisat yazıyordu orda
-
@i̇rving-fisher hayır
-
arkadaşlar işletme ekonomisi derken hangi dersleri kapsıyor
bilen varsa pdf linki atabilir mi ? -
Bu sınava çok az kişi mi girecek? Kimse hiçbir şeyi merak etmiyor gibi. Nasıl gidiyor çalışmalar?
-
@muhalba bence herkes derse kaptırmış durumda
-
Arkadaşlar merhaba, sınav test olacak değil mi bir arkadaşım yazılı oluyor şeklinde bir şey söyledi de ben de açıkçası emin olamadım ?
-
@blackrebel test olacak
-
@mbguy Teşekkür ederim.
-
Merhabalar. Elinde uluslararası iktisat pdf notu olan var mı. Baya araştırdım ama kayda değer bir not bulamadım. Paylaşan olursa çok memnun olurum. Özellikle @Aslan-Reyiz hocam
-
@F-Hayek linkten indirebilirsiniz kolay gelsin
-
Hocam acaba finans ile alakalı kaynağınız var mıdır? neye bakabiliriz finans yönetimi konusu ile alakalı?
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@F-Hayek linkten indirebilirsiniz kolay gelsin
Kpss için de yeterli olur mu sizce bu not hocam?