28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@ismail58 cikmiyor
-
@i̇rving-fisher, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@muhalba bankaya sordum fakat boğaziçi univ biliyor biz karışamayız çıkabilirmiş bilginize
Teşekkür ederiz.
-
@i̇rving-fisher çoğu banka soruyormuş siz girmiş miydiniz önceden bu sınava ?
özellikle mat 2 ve fizik 2 çıkıyormuş sanırım.emin olmak için soruyorum ? mühendisli kısmıyla ilgi misiniz oda önemli tabi -
@hmnhpsi123 yok ben yanlış anladim galiba bn iktisatciyim yani iibfliyim mühendislikler olabilir:))
-
@i̇rving-fisher önceden sorulmuş muydu var mı bi bilginiz?
-
Sayıştay ve vakıfbank arasında kalan var mı üstadlar
-
@pistov35 hocam ben en son bankacılık kanunu indirdim onu okuyacağım. Piyasa da not yok sanırım. A kadro’nun notunu bile aldım ama hiç memnun kalmadım.
-
Arkadaşlar bilgisi dahilinde olanlardan iç kontrolörlük ve uzman yardımcılığı kıyaslaması yapabilir miyiz ikisi arasında. Şimdiden teşekkürler ️
-
@marsiyal tam hatırlamıyorum
-
Vakıfbankla ilgili maaş güncellemesi yapayım. Temettü bu sene itibariyle kalktı yani 12 maaş 4 ikramiye 2 prim kaldı toplamda 18 maaşa düştü 21 maaştan.
-
Sınav yerleri vs. konusunda bir gelişme var mı? Çok uzak kaldım sağlık sorunları sebebiyle takip edemedim hiçbir şeyi.
-
@keynesinabv Bu konuyla ilgili bilgiyi nereden edindiniz
-
@ercu 22 nisandan itibaren boğaziçi üniversitesinin sayfasından öğreneceğiz hocam
-
@monetary-theory kendisi açıkladı çok da zor olmadı yani
-
@keynesinabv Konuyla ilgili kurumun yetkili biriminde çalışıyor olmama rağmen bunu bizim ekibin bilmiyor oluşu ve sizin konuya bu kadar hakim oluşunuz tuhaf
-
@north-remembers Ankara'da girecek olanlar nereden öğrenecek biliyor musunuz ?
-
@monetary-theory dogru mu sizce?
-
arkadaşlar genel yetenek için neye çalışmak gerek ?(Sayısal İşlemler, Problem Çözme, Görsel Hafıza, Grafik-Tablo Okuma, Sayısal- Sözel Akıl Yürütme) sadece bu konular mı üstlü sayılar köklü sayılar gibi mat 1 konuları
dahil mi -
@ismail58 dahil aama cok az onlar ,problem ve sacma sapan sekil sorulari ağırlıkta
-
@sinavparambitti hocam sizi geçen yıldan hatırlıyorum sanki nolmuştu sizin sonuç?