28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@monetary-theory yetkili birimde çalışıp kap’a yaptığınız açıklamayı bilmeyecek kadar kurumsal bilginizin düşük olması da benim için şaşırtıcı oldu. KAP’a yapılan açıklama gayet açık ve net ÖDENMEYECEK bunu bilmiyor olmanız siz iş disiplini eksikliğiniz benim suçum değil maalesef.
-
@keynesinabv Siz istediğiniz fikre inanabilirsiniz bu sizin en tabii hakkınız :). Lakin burda yazılanları diğer arkadaşlarda okuduğu için, arkadaşlar şunu söyleyebilirim sektör haberlerini yakından takip ediniz. Daha fazla bankaiçi dinamiklere girmeyeceğim. Hepinize iyi akşamlar
-
Sınavda alandan %50 şartı her testten mi var yoksa tüm alandan mi %50 olmalı en az
-
@i̇rving-fisher müfettişlik için diyorsanız sitesinde yazıyordu hatırlamıyorum ama uzmanlık icin diyorsanız bunu kimse bilemez sadece tahmini yorum yapabilir
-
Sınav yeri hakkında tahmini olan var mı? Geçmiş yıllarda nerede yapılıyordu? Günübirlik geleceğim otogar mesafesini planlamak için soruyorum..
-
@wilsonrules böyle sınavlar genelde İstanbul unide olur Beyazıt’ta baya fakültesi var çünkü geçen senede orda oldu. Otogarda metroya binince topkapida iniliyodu sanırım yada Edirnekapı ordan tranvayla beyazita gelirsiniz maksimum 1 saat sürer tabi kesinlesince yer yol haritasini çizersiniz
-
@wilsonrules otogardan direk metroyla da gelebilirsiniz üniversiteye
-
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. Başvuru sürecinde özgeçmiş güncellemek bir sorun teşkil eder mi?
-
Maliyet muhasebesi çıkıyor mu sınavda acaba?
-
@muhalba muhasebede çıkmıyor ama orda yazmıyor diye sormazlar diyemiyoruz
-
Yanlışlar doğruyu götürüyor muydu bu sınavda?
-
@i̇rving-fisher hocam her test alanda 20 ve üstü ama gy en az 27 ingilzice 28
-
@ryan uzmanlik icin geçen sene puan olarak düşüktü diye biliyorum istanbul icin
-
@pistov35 hocam sanki dediginiz mufettislik icin galiba uzmanlik icin alan daha yüksek ing 70 bandını aşamazsa diye biliyorum
-
@i̇rving-fisher o geçen seneydi dostum maalesef o zaman guy olanlar ise başlamış ve Vakıfbank boşalmıştı o yüzden çok düştü puanlar bu sene bakalım insallah düşer yine
-
https://www.youtube.com/watch?v=0T2Lo1CXjyE&list=PLfFz63YLe29o6dts75ngN5Cxn7YsjQPW9&index=6 banla muhasebesi için yeterli mi?
-
Bide bankanın kendine ait tekdüzen hesap planı var mı?
-
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin, işletme ekonomisi notu pdf si olan var mı, ya da Ankara da böyle bir notu edinebileceğim bir yer bilen var mı?
-
Geçen sene girenler cevaplayabilir mi acaba gy testinde turkce sozel mantik var miydi ne tipti sorular?
-
geçen sene mühendislikten girenler mühendeslik testi hakkında bilgi verebilir mi lütfen