28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Hocam aslın da bizde daire başkanına ulaşalım halkbanktayken ulaşmıştım ben telefonla ik yi arayan arkadaşlar daire başkanı ile görüşmek istiyorum dese olur bunu bend3 yaparım ama daha erken mi diye düşünüyorum bir hafta daha bekleyelim olmadi ben ararım
-
Bide çocuk gibi kavga etmeyin kaç yaşında insanlarız ayıp cidden.
-
@fatos i. K yi arayıp daire başkanıyla görüşmek istiyorum dediğimizde direk bağlarlar mi hocam . Hic sanmıyorum ama . Daha önce nasıl ulaştınız bilemiyoruz şimdi de yaparsanız seviniriz biz sizin kadar tecrübeli değiliz
-
@westworld hocam halkbank yedeklerindendim ben ve bi arkadaşım daha görüşmek istediğimizi söylenip baglandik.gayette beyfendi bir insandi duzgunce anlatmisti durumu. Vakıfta nasıl olur bilmiyorum ama denerimde ne dicem uzman yardımcısı alincakmi teklif gelecekmi gibisinden sorsam nasıl olur
-
Haftaya aramalar olabilir mi ya?Lütfen olsun çünkü.:)
-
@fatos ya da acelemi etmiş oluruz emin olamadım. Insan kaynakları personeli bilemez sadece bu işleri baskan biliyo eminim böyle olduğuna da. Benxe biraz bekleyelim ses çıkmazsa ben arayim
-
arkadaşlar başlamış aramalar
-
Istanbul 74 puan olan biri aranmış 21 haziranda mulakati varmis aramalar başlanmış arkadaşlar hayırlısı olsun herkes için
-
@ozge17 evet hocam benim o herkese hayırlı olsun
-
@kitapsever wp grubunda gördüm hocam dedim yazayım buraya hayırlısı olsun hocam puanınız çok iyi adınıza çok sevindim mulakatina da inşallah çok iyi gecer
-
Ayy hadi hayırlısı 60a kadar düşer mi İstanbul:(
-
@mellodi umarım 55 e de düşer
-
@kitapsever hocam puan sordunuz mu kaca kadar arayacaklarmis
-
@north-remembers dua edelim 55e kadar düşsün
-
@ozge17 Hocam wp de yazan olursa yazar mısınız?
-
Arkadaşlar benide aradılar şimdi vakıfbanktan puanım 64 feragat ettim kırklareli ili Guya atandığım için herkese hayırlı olsun
-
@north-remembers tabi hocam yazarim
-
arkadaşlar demin arandım uzman yardımcılığı için. ümraniye genel merkezde değerlendirme ve mülakat şeklinde iki aşamalı olacak dendi. 21 hazirana kadar mülakat detaylarıyla ilgili mail atılacağı söylendi. mail henüz gelmemiş onun için ne zaman olduğunu henüz bilmiyorum. istanbulda ikamet ediyorum. genel yetenek puanım 70. alan puanım 74. umarım verdiğim bilgiler yardımcı olur. herkese hayırlı olsun
-
@kitapsever sağolun hocam size de başarılar mülakatlarınızda
-
Bende arandım arkadaşlar puan 68.75 ikamet İstanbul yaş 25 okul marmara bilginiz olsun