28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@kelebekk hocam yok valla kimsede hata bulmuyoruz sizde haklisiniz zaten yazmaniz da guzel zaten ama iste gergin bir ortam malesef
-
@kelebekk hocam taniyoruz sizi guveniyoruz da sorun yok..iyi ki haber verdiniz..umarim bizlerde araniriz
-
@mrvblkk bende dün çalışan arkadşıma arattım onada bu ay başlıcaz aramaya Haziran ayı içinde demişler Yani Bnde artık kime inanacagımızı bilmiyorum . Buraya kimse yalan yanlış bişey yazmaz herkes duyduğunu paylaşıyor bende öyle yapıyorum.
-
Ik yi arayip gercek bilgi almak neredeyse imkansiz her dediklerinin tersini yapiyorlar..aramalar baslamis sirayla gelecektir..
-
Biz ik dan daha çok şey biliyoruz emin olun arandıysa doğrudur ama tam öğrenin arkadaşlarım vakıf bank ama ney çağrı mi muffetislikmi uzman mi. Teşekkürler duyum paylaşanlar icinde
-
Ya arkadaslar gucenmeyin ama ben gercekten anlamiyorum bir kisi cikip diyor ki ik yi aradik boyle birsey yok aramalar baslamadi digeri diyor ki aramalar basladi sirayla arayacaklar bn hangisine inanacagima sasirdim
-
Hocam en guzeli beklemek..aramalar basladiysa ogrenen kisi yakinlari araciligiyla ogrenmistir..bunu ik soylemez..bekleyelim insallah dogrudur
-
@suigeneris1876 kesinlikle size katılıyorum hocam ik elle tutulur bilgi vermiyor
-
@samettin hocam herkes duyduğu şeyi yazıyor böylece daha çok belirsizlik ve karışıklık oluyor . En iyisi net bilgi almadan duyumları yazmamak sanırım. Bende bu konuda temkinli olacağım çünkü ik da her seferinde başka bişey dedi arkadaşıma @Marsiyal arkadaşımızında dediği gibi forumdan biri aranmadan emin olamayacağız .
-
@mrvblkk doğru hocam kaldı ki daha müfettiş alımı işlemleri sürüyor kişilik envanteri filan ık şu an uzmanlık için aramalara başalamaz bence
-
Arkadaşlar vakıfbankın geçmişinde 53 55 bandında çağırılanlar olmuş mu
Hep 60 üstümü aranıyor -
@ert1234 geçen sene İstanbul'un 52'ye kadar kesin düştüğü biliniyor. Hatta 48'e düştü diyenler de mevcut. Bu sene soruların geçen seneye oranla zorluğu, dguy guy alımlarının olması nedeniyle 50'ye düşmesine kesin gözüyle bakıyorum. Tabi alınacak uzman sayısında ciddi bir düşüş söz konusu olmazsa.
-
@blacklist inşallah tahmininiz doğru çıkar çünkü 50-60 arası yigilma var ve çok bekleyen var keşke hepimiz aransak
-
Aslında geç aranmak bizim için artı bisey istifalar olur en azından.
-
@fatos kesinlikle katılıyorum. En azından forumdan ben arandım diyen birileri çıksın önümüzdeki günlerde rahatlayacağım. Ağustosun başına bile razıyım çünkü kpss den sonra tatilim var
-
@samettin ik numarasını yazdım arayıp sorabilirsiniz gelip burda yalan yanlış şeyler yazacak halim yok. Burda herkes umutla bekliyo
-
@mrvblkk tamam sag olun size guveniyorum hanimefendi
-
Bu başlık da kaç kişiyizdir aşağı yukarı
-
Arkadaslar, İK dediğiniz yer müdürlük müdürlük ayrılan bi yer. Her müdürlüğün baktığı iş, yaptıkları vs farklı. Dolayısıyla İK’daki her personel her mevzuya hakim değil, herkes aynı şeyi bilmiyor. Bu yaklaşımda da olursanız sevinirim. İyi akşamlar
-
@füreya hocam basladi mi aramalar net bir bilginiz var mi?Siz banka personelisiniz.