28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@suigeneris1876 o konuda hiçbir bilgim yok. İK personeli değilim. Ancak yakın zamanlarda olabileceğini tahmin ediyorum.
-
@füreya size mülakatta alan bilgisi sorulmuş muydu
-
@adams evet soruldu
-
@füreya son bir sorum daha olacak ekonomi muhasebe hukuk hepsinden mi soruluyor yoksa şansına hangisi denk gelirse mi
-
@adams gözlemlediğim kadarıyla güncel ekonomi, iktisat, muhasebe ağırlıklı
-
@füreya mülakatı yöneten biraz da sizsiniz. Gidipte borsaya ilgim var derseniz, oradan soru sorar. Hazinede çalışmak isterim dersen kesin bilgini ölçecek sorular sorar o yönde eğitimin olup olmadığını sorgulamak için.
-
@füreya teskkurler hocam
-
@füreya sen yetkili bir abiye benziyorsun inşallah aramalar erkenden başlar yoksa ağustosta askerim
-
@füreya hocam inşaah çağırılırız da bizi mülakat hakkinda daha detayli bilgilendirisiniz
-
@korku25 bütün mülakatlarda süreç böyledir aslında. Sen anlattıkça sana soru gelir. Sen konuştukça deşerler konuyu karşı taraf
-
@füreya teşekkürler hocam
-
Bugün i.k yı arayıp bilgi alan var mı?
-
@westworld dün İKdan alınan bilgi sizi tatmin etti galiba ki bugün de bilgi almak istiyorsunuz
-
@rorschach159
Etki veya etmedi canım bu şeklde sormak istedi ,var mı sorun ? -
Arkadaşlar diyanet vakfında çalışan bir yakınım var görüşmemiz randevumuz bittikten sonra şans eseri yönetim kurulu üyesi dedi sanırım o gelmiş ve beni aradı sonra aramalar haftaya başlayacakmış
-
@ert1234, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar diyanet vakfında çalışan bir yakınım var görüşmemiz randevumuz bittikten sonra şans eseri yönetim kurulu üyesi dedi sanırım o gelmiş ve beni aradı sonra aramalar haftaya başlayacakmış
Bu mesajı hiç anlamadım. Biraz açar mısınız. Siz ne gibi bir talepte bulundunuz ve sizi niye aradılar?
-
koskoca yönetim kurulu üyesi uzman yardımcılığı aramalarını mı takip etsin. insan kaynakları daire başkanı bilir her şeyi.
-
@westworld herkes canının istediğini sorarsa yalandan post kasarsa forumu amacı dışına çıkartırsınız evet bu sorun
-
@rorschach159
YALANDAN POST?
AMAÇ DIŞINDA KULLANMAK ?
Dün savundugum arkadaşı diyorsunuz galiba . Çok iyi tanidigim biri kendisi hala yalan soylemedigine kefilim .
"Yalandan post "diyerek attığınız iftiranizi da allaha havale ediyorum .
Bu kadar stresli bir süreçte ;sizin gibi çirkin üsluplu ve itamkar konuşan biriyle daha fazla muhattap olmak istemiyorum . -
@rorschach159 bana gelen haberi paylastim ben amacim pislik yapmak olsaydi beni arayip cagirdilar derdim kimseyi inandirmak zorunda degiliz burda hayret bi sey ya sorunlariniz olduğu cok belli ik yerine psikiyatri servisini aramanizi öneririm