28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@ilangöremeyen hangi il ?
-
@marsiyal baska bi seyle felan karistirmadim arkadasim uzman vakifta o soyledi detay ben de bilmiyorum diydugumu soyledim kesek soylemeseydim hazirliksiz yakalanmayin diye belirtmek istedim
-
@drottinea İstanbul için
-
@ilangöremeyen tesekkurler
-
65 ustu kac hocam herhalde daha devam eder bugun aramalar . Gecen yil saat 8 de bile arandim diyem vardi
-
@westworld forumda cok insan var bekleyen ama burdan birileri neden aranmadi hala anlayamadim
-
65 üstü derken ?
-
Belli bir liste vardır o sıraya göre arıyorlardır belki,kriterlerinin ne olduğu maalesef net belli değil,bekleyelim inşallah güzel sonuçlar alalım
-
@drottinea Aynn yani bende şuan bir kişi duydum inşallah devamı gelir yoksa insanın aklına kurt düşer neden burdan kimse aranmadı diye ..
-
Hadi inşallah bizler de aranalım sırayla ne güzel olur çok aminnn
-
Hadi inşallah arkadaşlar bizlerinde yüzü güler umarım
-
@ilangöremeyen hocam anlayamadim kim bu arananlar
-
Forumdan biri arandım yazmadıkça dikkate almıyorum ben
-
Şimdi insan kaynaklarını aradım. Uzmanlık için aramalar başladı mı dedim hayır dedi. Ne zaman başlar dedim belli değil dedi. Listeler hazırlandı mı dedim bu konuyla ilgili dışarıya bilgi veremiyoruz dedi. Neden yok arkadaşım arandı vs diye insanların umutlarıyla oynuyorsunuz ya anlamıyorum?????? İnanmayan 02167242722 arayabilir
-
@mrvblkk cok tesekkurler gercekten ya olayin heyecani zaten var bide boyle kesin olmayan bilgilerle daha cok heyecan yasiyoruz.
-
Arkadaş neden aramalar başlamış diye yalan söylesin ? Ya da diğer arkadaş neden arkadaşım arandı drsin ki.. kelebek nickli arkadaşı tanıyorum ve doğru bir duyum alıp söylediğine eminim . I.k size genel bir cevap vermiş olabilir
-
@drottinea her sey ustune yemin ederim ki ben de o sekilde bi duyum aldim icerden kimsenin umuduyla oynayacak biri degilim ama keske yazmasaydim keske
-
@westworld arkadaşlar Bnde duyduğumu söyledim belki bana söyleyen yalan söylemiştir Yani ne diyim sonuçta bende bekliyorum aranmayı böyle birşey hayatta söylemem Bnde sabahtan beri telefonla geziyorum
-
arkadaşlar ik'nın da sonuçları bekliyoruz haftaya gelir deyip akşamına sonuçları açıkladığını unutmayın
-
Ben aradım duyduklarımı söyledim. Keşke bugün hepimiz aransak yani. Umarım genel bi cevap vermiştir bana gerçekten.