28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@872 hocam bire bir ayni numara değil ama benide aradılar 850 ile başlayan numara ama su ısıtıcı satmak için dolandırıcı gibi bişeydi
-
@872 benide aradı böyle bi numara ama Aynn değildi dönünce hat düşmedi genel müdürlükten arıyorlar diye biliyorum oda Ümraniye de alan kodu 0216 zaten bugün çağrı mülakatları varsa aramazlar heralde
-
0850 ile başlayan bir numara için ik numarasi yazmslar da ona istinaden düşündum tesekkurler arkadaslar.
-
Bilgi alabilecek tanidigi olan yok mu hic arkadaslar
-
@öznurup aramalara başlanmis
-
@kelebekk kesin bilgi mi?
-
Aranan var mi arkadaslar
-
@mülkiyetahsildar evet kesin bilgi bu hafta boyu surermis hazirlikli olun
-
@kelebekk teşekkürler
-
Aranan oldu mu arkadaslar
-
@kelebekk hocam kesin bilgi mi ? Ona göre bekleyelim bizde
-
@ilangöremeyen kesin değilse napıcan beklemicenmi?
-
@selahattin47 birincisi bekleyelim derken telefonumuzu açık tutalım seslide olsun anlamında dedim. İkincisi de sizene istersem başında beklerim yada beklemem insanlar burda birşeyler paylaşıyor boş muhabbet yapmaya gelmiyor siz eğer boş muhabbet yapacaksanız birçok uygulama var girin orda sizin gibiler çok fazla
-
@ilangöremeyen ben burda takılmayı düşünüyorum teşekkürler
-
@kelebekk Hocam siz bu bilgiye nereden ulaştınız ?
-
kim arandı?
-
Forumda aranan yok galiba şuana kadar
-
@kelebekk hocam aranan nereden ve kac puanla aranmis bilgilendirirseniz seviniriz
-
Benide sabah +902129071167 bu numara aramış ama vakıfın numarası 216 lı diye pek takmamıştım şimdi foruma bakınca geri döndüm kimse çıkmadı telefona
-
@marsiyal avrupa yakasinda da ek hizmet binasi var genel mudurlugun.ordan da arayabilirler.